InsideDeals – Reis in mei voor minder dan €400 naar Noord-Amerika3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De meivakantie vangt binnenkort weer aan en veel Nederlanders zullen weer op reis gaan. Zeker nu dat weer meer en meer kan. Coronamaatregelen worden in steeds meer landen versoepeld en her en der blijft een PCR-test of vaccinatiebewijs het enige dat je nog hoeft te laten zien. In deze InsideDeals zetten we enkele mooie reizen in mei naar Noord-Amerika op een rijtje die je nog geen €400.

Reisregels

Hoewel het nog niet overal net zo eenvoudig is om heen te reizen als voor de Coronapandemie, gaat het wel de goede richting in. Ben je gevaccineerd, dan kun je weer zonder vooraf te testen naar Canada reizen. Ook voor reizen naar de Verenigde Staten of Mexico is het gemakkelijker. Voor de VS heb je nog wel een PCR-test nodig waar dat voor Mexico niet meer nodig is.

Het is niet altijd helder waar je de juiste inreisregels kunt vinden. Er zijn echter een aantal websites die je hierbij kunnen helpen. Zo kun je terecht bij de Nederlandse Overheid op Nederland Wereldwijd, KLM Traveldoc of deze handige website van KLM Travelguide.

Op naar Los Angeles

In mei reis je voor minder dan €400,- naar de bruisende metropool Los Angeles aan de westkust van de Verenigde Staten. Er zijn verschillende routes die je kunt kiezen. Zo kun je vanuit Dusseldorf via Londen en Helsinki met British Airways en Finnair naar Los Angeles vliegen. Tussen Londen, Helsinki en Los Angeles vlieg je met de A350 van Finnair.

Bron: Google Flights

Je kunt de overstap in Helsinki ook overslaan. Dit kost je dan net iets meer. Prijzen variëren tussen de €369 en €393. Vluchten zijn te vinden en boeken bij British Airways.
San Francisco

Net iets boven Los Angeles ligt een andere grote stad aan de westkust van de Verenigde Staten. Het gaat hier om San Francisco en je kunt hier in mei op verschillende data voor minder dan €400 heen reizen. Ook hier vertrek je vanuit Düsseldorf en reis je via Londen met British Airways. Boeken doe je ook bij British Airways.

In en rondom San Francisco is een hoop te bezoeken. Meer daarover kun je hier en hier lezen.

InsideDeals – Reis in mei voor minder dan €400 naar Noord-Amerika
Foto: InsideFlyer – Marco

Montreal

Een andere bestemming in Noord-Amerika voor minder dan €400,- in mei is Montreal. Deze bestemming leent zich prima om heen te reizen in mei.

Brussels Airlines naar nieuwe bestemming Montreal en vaker naar Washington
Montreal vanaf Mont Royal. Foto: InsideFlyer – Marco

Vanaf €336 kun je al naar deze stad in Canada vliegen met onder andere KLM. Montreal is een leuke stad om te bezoeken met veel Franse invloeden. Vanuit hier kun je gemakkelijk met de trein, bus of auto de omgeving bezoeken. Bijvoorbeeld de mooie natuurgebieden rondom Montreal of steden als Quebec, Ottawa.

InsideDeals – Reis in mei voor minder dan €400 naar Noord-Amerika

Miami

Naast bovengenoemde bestemmingen in Noord-Amerika zijn er nog enkele andere bestemmingen te vinden voor minder dan €400,- in mei. Zo kun je vanaf €320 naar bijvoorbeeld New York vliegen met Tap Air Portugal. Ook met Tap Air Portugal vlieg je voor ongeveer €390 naar het altijd zonnige en bruisende Miami in Florida. Het is ook mogelijk met KLM en Delta vanuit Düsseldorf via Amsterdam en Atlanta naar Miami te vliegen. Dit kost je dan €400,- en is te boeken bij Delta. Let op: dit is een basic tarief en je spaart bijvoorbeeld geen Miles, kunt geen stoel vooraf selecteren en stapt als laatste aan boord. Als dat allemaal prima is, dan kan dit een mooi tarief zijn voor een redelijk last minute tarief.

InsideDeals – Reis in mei voor minder dan €400 naar Noord-Amerika

Reacties

  1. JdV zegt

    Voor de vs is niet perse een pcr test noodzakelijk. Een rapid antigeen test 24 uur voor vertrek is ook goed.

    • Martijn zegt

      Een dag van te voren om precies te zijn. Je kan dus als je om 15.00 vliegt op woensdag, ook om 11.00 een test doen op dinsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *