InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren heb ik op het forum al een aantal deals gepost, maar daarvan wil ik er hier in InsideDeals nog een aantal van laten zien. Op voorhand alvast mijn excuus voor het ontbreken van screen prints van de OTA, maar door de hoeveelheid deals die ik vond heb ik enkel de links van Google Flights.

Business class naar Lima

In alle voorgaande edities van InsideDeals publiceerde ik zelden SkyTeam deals. Voor de liefhebbers van Delta is dit er eentje. Vanaf Madrid kun je via Atlanta naar Lima (Peru) vliegen in business class. De tickets kunnen geboekt worden voor 1558 euro in april 2018. De maanden daarna stijgt de prijs geleidelijk aan tot ongeveer 1600 euro. Vluchten zijn te vinden via deze link (klik).

insidedeals

Business class naar New York

Niet enkel Stockholm blijkt een hotspot te zijn voor goedkope business class fares, soms kan je vanuit Kopenhagen ook goedkope tickets boeken. Met TAP kan je vanuit CPH via Lissabon naar New York vliegen. Voor 1097 euro kan je vanaf eind april in business class naar NYC vliegen. Er zijn verschillende beschikbare data te vinden via Google Flights.

insidedeals

Business class naar Seychellen

Niet enkel Kopenhagen en Stockholm, maar ook Oslo kan een startpunt zijn voor goedkope vluchten. Met Ethiopian Airlines zijn er business class tickets te boeken naar het wondermooie Mahé. Voor slechts 1360 euro maak je in totaal 6 vluchten in business class! Het mooie van deze deal is dat ie zelfs in het hoogseizoen te boeken is. Voor meer details klik je hier door naar Google Flights.

insidedeals

Business class naar Ushuaia

Dit is één van mijn absoluut droombestemmingen! Het staat op mijn zogenaamde “bucket list”. Af en toe gooi ik het eens in Google Flights puur uit nieuwsgierigheid om te zien wat voor prijzen er tevoorschijn komen. Prijzen van tickets in business class naar Ushuaia liggen meestal ver boven de 3000 of 4000 euro!

Dus mijn verbazing was groot toen tickets bij LATAM tegen kwam voor 2307 euro! Je vliegt dan vanaf Barcelona naar Sao Paolo en vervolgens via Buenos Aires naar Ushuaia.

insidedeals

Deze deals zijn allemaal gevonden met behulp van Google Flights. Al deze deals zoek ik zelf op, als er een deal is die ik ergens anders vandaan heb gehaald, dan zal er altijd een bronvermelding staan. Ergens anders deals wegkapen kan, maar het is veel leuker om zelf te puzzelen!

Reacties

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Rick,

   ik kom ze slechts sporadisch tegen, misschien hangt het af van de bestemmingen waar ik naar zoek. Heb je een bestemming in gedachte? Dan zet ik die m’n trackers.

   Groeten,
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *