InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Welkom bij de vijfde editie van InsideDeals! Deze keer deals in zowel economy als business class, met verschillende airlines naar uiteenlopende bestemmingen. Ditmaal allemaal vertrekkende vanaf Amsterdam of Brussel.

Economy class naar San Francisco

Voor deze editie van InsideDeals heb ik één deal in economy class gevonden. Het gaat om vluchten vanaf Brussel naar San Francisco met WOW air. De vluchten hebben een tussenstop in Reykjavik. Er zijn verschillende data beschikbaar en tickets kosten ongeveer 336 euro.

insidedeals

Business class naar Bangkok

Er blijven relatief goedkope business class fares beschikbaar bij British Airways. Zelf houd ik ook m’n ogen open aangezien ik volgend jaar weer voor BA Gold status wil gaan. Voor 1329 euro vlieg je vanaf Schiphol naar Bangkok. De data die ik heb gevonden waren in april, maar via Momondo.nl zijn er ook nog anderen te vinden.

insidedeals

Business class naar Kuala Lumpur

Kuala Lumpur staat eveneens op de lijst van gunstig geprijsde bestemmingen bij British Airways. Alhoewel het in dit geval om een combinatie met Malaysia Airlines gaat. Voor 1614 euro zijn er tickets te boeken in business class tijdens de maand april 2018. Let er wel op dat ik deze prijzen enkel via Google Flights kon vinden, niet via andere OTA’s.

insidedeals

Business class naar Seoul

Zelfs indien je nog verder naar het Oosten wenst te vliegen, kan dit ook met BA in business class. Afhankelijk van de vluchten, betaal je iets meer dan 1600 euro voor een retour. Ik vond beschikbare data in de maand mei via Momondo.

insidedeals

Business class naar Seattle

Als laatste nog een business class fare vanaf Brussel naar Seattle. Het enige nadeel hieraan is dat de vlucht van Brussel naar Frankfurt op Lufthansa in economy class is. Daarna vlieg je met Condor verder door naar de Westkust van de VS. Prijzen schommelen tussen de 1600 en 1700 euro afhankelijk van de periode waarin je wenst te vliegen. Beschikbare data zijn te vinden via Google Flights.

insidedeals

 

Ik probeer om jullie zo snel mogelijk weer een editie te kunnen brengen met daarin nog meer leuke deals. Zijn er bestemmingen die jullie in gedachten hebben waar jullie absoluut eens naar toe willen vliegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *