Brussels Airlines B.gift: Doe iemand een vlucht kado!

brussels airlines b.gift

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De feestdagen komen eraan en misschien zoek je nog naar een ideaal kado? Koop een Brussels Airlines B.gift en schenk iemand een vlucht! De afgelopen jaren bestond er slecht één soort voucher die je online kon bestellen. Dit jaar zijn er voor het eerst meerdere mogelijke formules waarvoor je een bon kan bestellen.

brussels airlines b.gift

Verschillende mogelijkheden

Sinds dit jaar bestaan er dus 3 verschillende mogelijkheden om een B.gift online te bestellen: City, Sunny en World. De prijs is afhankelijk van de formule waar je voor kiest. Meer details volgen hier onder. De vouchers zijn te boeken tot en met 1 januari 2018 en zijn geldig voor vluchten tussen 15 januari en 15 juni 2018.

brussels airlines b.gift

B.gift City

De B.gift City voucher is volgens hetzelfde concept als de afgelopen jaren. Voor 99 euro kan je iemand een retourvlucht kado doen naar één van de 37 onderstaande bestemmingen. Het ticket wordt geboekt in de zogenaamde “Light & Relax” klasse. Dit houdt in dat je kan vliegen met ingecheckte baggage en dat je stoelen op voorhand kan kiezen.

brussels airlines b.gift

Je kan maximaal 5 vouchers per bestelling kopen, dus in theorie kan je 5 mensen tegelijk gelukkig maken met een citytrip!

B.gift Sunny

De naam verraadt al een beetje over wat voor bestemmingen het gaat. Tickets naar de zon! Ondanks het feit dat deze bestemmingen ook in Europa liggen, zijn de prijzen dubbel zo duur. Voor 198 euro kan je iemand een vlucht schenken. Net als bij de B.gift City gaat het hier ook om een Light & Relax tarief.

brussels airlines b.gift

Voor je deze vouchers koopt, kijk dan even snel op een aantal OTA (Online Travel Agencies) of er geen goedkopere tarieven te vinden zijn naar deze bestemmingen.

B.gift World

Als laatste is er dan nog de B.gift World. Dit is een compleet nieuwe formule waarbij je kan kiezen uit slechts vier bestemmingen: Mumbai, New York, Toronto en Washington. Voor 396 euro kan je iemand blij maken met een vlucht in economy class, inclusief ingecheckte baggage.

brussels airlines b.gift

Hoe werkt het?

Héél simpel, je gaat gewoon naar de website en daar geef je aan hoeveel je er wilt bestellen. Betalen kan enkel met kredietkaart gebeuren, zijnde American Express, Mastercard en Visa.

brussels airlines b.gift

De vouchers van 99 euro spreken me zeker aan, bij de andere twee heb ik persoonlijk mijn twijfels. De goedkoopste tarieven zijn ideaal als je een city trip wil maken naar één van de Europese steden die op de lijst staan. Hebben jullie ooit gebruik gemaakt van zo’n B.gift voucher?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *