InsideDeals – Goedkoop in Business Class naar Zuid-Amerika

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu de vraag naar vliegtickets laag is zijn de prijzen flink gedaald. Het is dan ook nu een mooi moment om een ticket te boeken in bijvoorbeeld Premium Economy of Business Class. Je kunt regelmatig ver vooruit boeken en airlines bieden een flexibel wijzigings- en annuleringsbeleid. Mocht je dus uiteindelijk door (Corona) omstandigheden niet kunnen reizen, dan kun je in veel gevallen zonder al te veel moeite je vlucht wijzigen of annuleren. In deze editie van InsideDeals zetten we weer een aantal interessante Business Class deals voor je op een rijtje.

Lissabon – Brazilië

In de maand februari 2021 zijn er diverse deals vanuit Lissabon (LIS) te boeken richting Latijns-Amerika. Te denken valt aan Rio de Janeiro en São Paulo, maar ook Brasilia en Porto Alegre.

Je kunt bijvoorbeeld in Business Class reizen met LATAM van Lissabon naar São Paulo en door naar Rio de Janeiro voor iets meer dan € 1.100. je vliegt het grootste deel met de Airbus A350. Vlieg je direct naar São Paulo dan kun je zelfs boeken vanaf € 1.077 voor een retour in Business Class. Deze deal is ook te vinden met Azul Airlines, zoals MoonJ eerder al op het forum benoemde.

Madrid – Santiago

In maart 2021 is er ook een mooie deal naar Santiago in het prachtige Chili. Je vliegt non-stop vanuit Madrid (MAD) naar Santiago de Chili (SCL). Iberia zet hiervoor momenteel een Airbus A350 in. Er is voldoende beschikbaarheid, voornamelijk in en rondom de maand maart. Een retourticket in Business Class boek je vanaf iets meer dan € 1.300 per persoon.

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)
Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Reisrestricties en boekingsvoorwaarden

Het blijft belangrijk om de geldende reisrestricties te volgen als je van plan bent om een reis te boeken. Denk eraan de inreisverboden snel kunnen veranderen. Op de website Nederland Wereldwijd is alle actuele informatie van de Nederlandse overheid. Let erop dat de genoemde InsideDeals Business Class prijzen vanaf-prijzen zijn. Deze kunnen natuurlijk veranderen op basis van vraag en aanbod. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *