Blue Air start nog een nieuwe route vanaf Schiphol1 min leestijd

Blue Air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Roemeense low cost luchtvaartmaatschappij Blue Air start vanaf volgend jaar met vluchten tussen Amsterdam Schiphol en Cluj Napoca. De luchtvaartmaatschappij is onlangs ook begonnen met de vluchten tussen Amsterdam en Boekarest.

Blue Air start route Amsterdam – Cluj Napoca

In Cluj Napoca start de luchtvaartmaatschappij een basis met vluchten naar 13 bestemmingen in Europa. Deze vluchten worden uitgevoerd vanaf Avram Iancu International Airport. Vanaf deze luchthaven vliegt de maatschappij naar Amsterdam, Barcelona, ​​Brussel Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londen, Madrid, Milaan, Parijs, Rome en Stuttgart.

De vluchten tussen deze Roemeense stad en Nederland starten in maart 2021. De vluchten worden uitgevoerd door een B737. Per week zullen er twee vluchten zijn tussen Schiphol en Cluj Napoca. Vanaf Brussel starten de vluchten vanaf juni 2021. De tickets voor deze nieuwe routes zijn te koop vanaf €14,99.

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer van Blue Air, is verheugd met deze uitbreiding;

We zijn verheugd dat we de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien en dat we onze belangrijkste strategische doelstelling, namelijk de eerste keuze te worden in het ULC-luchtvervoer in alle markten waar we actief zijn, hebben gedefinieerd. We investeren veel tijd en moeite in de ontwikkeling van regionale hubs en in de transformatie van het bedrijf in de ULC-carrier.

Blue Air is de grootste Roemeense luchtvaartmaatschappij als je kijkt naar het aantal passagiers. Het is een low cost maatschappij met de ambitie om marktleider te worden in Centraal- en Oost-Europa. De luchtvaartmaatschappij vliegt uitsluitend met de Boeing 737. In de vloot vind je de B737-300 en -500. Maar ook de nieuwere Boeing 737-800. In het verleden vloog blue Air ook vanuit Maastricht Aachen Airport.

Blue Air Amsterdam CLJ

Afbeeldingen ©BlueAir/GreatCircleMapper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *