Blue Air start nieuwe route tussen Amsterdam en Boekarest2 min leestijd

Blue Air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Roemeense low cost luchtvaartmaatschappij Blue Air start met een route tussen Amsterdam en Boekarest. Vanaf 4 september 2020 vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks met een Boeing 737. Blue Air is niet de enige luchtvaartmaatschappij op deze route. Ook KLM en TAROM vliegen tussen deze twee steden.

Blue Air komt naar Amsterdam

De eerste vlucht zal op 4 september 2020 vertrekken vanuit Boekarest (OTP) naar Amsterdam. De vluchten worden dagelijks volgens dit schema uitgevoerd:

  • Vertrek om 08:20 uur uit Boekarest en komt om 10:20 uur aan in Amsterdam
  • Vertrek om 11:10 uur uit Amsterdam en komt om 15:10 uur aan in Boekarest

Tickets voor deze vluchten zijn te koop vanaf €20,99. Het is uiteraard ook mogelijk om door te vliegen vanuit Boekarest.

Krassimir Tanev, de Chief Commercial Officer  van de luchtvaartmaatschappij, is blij met deze nieuwe route:

We zijn zeer verheugd om onze nieuwe route naar Amsterdam aan te kondigen en om onze toewijding te onderstrepen om na een dergelijke uitdagende tijd voor de luchtvaart waardevolle oplossingen voor het vliegverkeer aan te bieden met de beste service in zijn klasse. Door deze dienst aan Amsterdam toe te voegen, versterkt Blue Air haar engagement en haar leiderspositie op de markt, aangezien AMS een belangrijke markt is voor zowel de vrijetijds- als de zakenwereld tussen Nederland en Roemenië. Bovendien bieden we met deze nieuwe route geweldige extra reismogelijkheden voor de Roemeense diaspora die via een van de grootste Europese transcontinentale hubs reist.

Blue Air is de grootste Roemeense luchtvaartmaatschappij als je kijkt naar het aantal passagiers. Het is een low cost maatschappij met de ambitie om marktleider te worden in Centraal- en Oost-Europa. De luchtvaartmaatschappij vliegt uitsluitend met de Boeing 737. In de vloot vind je de B737-300 en -500. Maar ook de nieuwere Boeing 737-800. In het verleden vloog blue Air ook vanuit Maastricht Aachen Airport.

AMS - OTP Blue Air GreatCircleMapper

Afbeeldingen ©BlueAir/GreatCircleMapper. H/T Aviation24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *