InsideDeals – Begin 2019 Goedkoop in Premium Economy

Air France Airbus A380 op de landingsbaan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

2019 ligt in het verschiet. Nog twee dagen en dan mogen we gedag zeggen tegen een mooi jaar vol met prachtige reizen. Op het forum delen jullie alweer mooie nieuwe reizen. Op InsideFlyer hebben we het afgelopen jaar vele bestemmingstips, hotel reviews, lounge reviews en vlucht reviews toegevoegd. Om 2019 goed te beginnen hebben we enkele leuke deals in Premium Economy voor je op een rijtje gezet. Zo begin je 2019 net een tikkie luxer 😉 . We hebben geprobeerd InsideDeals te vinden onder de €1000,-.

Sint Maarten

Een bestemming die zeker nog op mijn lijstje staat is Sint Maarten. Een keer heerlijk relaxen op het strand en niet te veel doen. Om de reis goed te starten kun je het langste deel van je reis in Premium Economy van bijvoorbeeld British Airways of American Airlines vliegen. Je start je reis in Amsterdam of Brussel en vliegt bijvoorbeeld via Londen en Philadelphia, waar je een overstap hebt van ongeveer 13 uur. Leuk om nog even de stad in te duiken!

Tarieven liggen rond de €1000,-. Ik heb beschikbaarheid gevonden vanaf januari tot en met juni 2019. Tarieven heb ik gevonden via Google Flights. Boeken doe je via American Airlines.

New York

Een andere leuke InsideDeal is naar New York. Met zowel Air France als Alitalia kun je via Parijs of Rome naar New York vliegen.

InsideDeals – Begin 2019 Goedkoop in Premium Economy
Manhattan – New York
Foto: Colton Duke

Ook hierbij is het eerste deel in Economy, het langste deel van je reis is in Economy Comfort. Je betaalt ongeveer €650,-. Vliegen doe je vanaf Düsseldorf. Wat is er nou leuker dan het nieuwe jaar beginnen in deze mega stad? Vluchten zijn gevonden via Google Flights en te boeken via Delta.

InsideDeals – Begin 2019 Goedkoop in Premium Economy
Premium Economy bij Air France

Hong Kong

Wil je je wanen in mix van Aziatische cultuur en westerse invloeden? Dan is wellicht Hong Kong iets voor je. Dit land en tevens stadstaat is voor iets meer dan €800,- aan te vliegen met Lufthansa vanuit Amsterdam via München of Frankfurt. Vlieg je via München dan vlieg je in de A380 naar Hong Kong. In dit artikel van Christian vind je alle routes die worden aangevlogen met een A380 (op dit moment).

InsideDeals – Begin 2019 Goedkoop in Premium Economy
Hong Kong
Foto: Timon Sudler

Ook hierbij geldt: Europese vlucht is Economy, intercontinentale vlucht is in Premium Economy bij Lufthansa. Vlucht heb ik hier gevonden via Google Flights en is tot minstens mei te vinden.

Mexico

Nog een laatste leuke bucketlist bestemming is Mexico-Stad. Tussen januari en juni kun je in de Premium Economy vliegen van Iberia naar de Mexicaanse hoofdstad. Prijzen liggen tussen de €820-€850,-. Je vertrekt vanuit Düsseldorf en hebt een overstap van een paar uur in Madrid en vliegt intercontinentaal in de A340 van Iberia.

InsideDeals – Begin 2019 Goedkoop in Premium Economy
Premium Economy Stoel Iberia

Vluchten heb ik gevonden via Google Flights en zijn te boeken via Iberia.

Wat zijn jouw vakantieplannen in 2019? Vlieg je prima in Economy of kies je een van deze bovenstaande Premium Economy Deals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *