InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voordat 2019 volledig achter de rug Is, serveer ik jullie graag nog een laatste editie van onze InsideDeals. Trips naar verschillende continenten, allemaal deals in business ditmaal. Misschien zit er iets bij voor één van jullie? We vernemen het graag of je deze InsideDeals apprecieert.

Business class naar Johannesburg

Vlieg je graag naar Zuid-Afrika? Dan hebben we deze week twee aanbiedingen. Beide deals heb ik gevonden via Google Flights met beschikbaarheid voor dezelfde periode. Je vliegt vanaf Schiphol naar Nairobi en vervolgens door naar Johannesburg. Beschikbaarheid is voor maart 2020.

Business class naar Kaapstad

Zoals hierboven vermeld kan je met Kenya Airways ook goedkoop naar Kaapstad. Eveneens vanaf Amsterdam, via Nairobi. Het enige nadeel is dat je een stop van 10 uur hebt in Kenya. Beschikbaarheid is in maart 2020 en vluchten zijn hier (klik) te vinden.

Business class naar Paramaribo

Wil je liever de kant op van Zuid-Amerika? Dan kan je met Surinam Airways in januari relatief goedkoop in business class naar Paramaribo vliegen vanaf Amsterdam. Ik zeg met nadruk relatief goedkoop, want alles onder de 1500 Euro voor die afstand beschouw ik als een echte deal. Het betreft op zowel de heen- als terugreis een rechtstreekse vlucht. Beschikbaarheid voor onderstaand voorbeeld is te vinden in januari 2020 via bijvoorbeeld Momondo.nl.

Business class naar Auckland

Wie is er al ooit in Nieuw-Zeeland geweest? Ikzelf slechts 2 keer tijdens een lange layover, maar ik wil héél graag nog eens terug om het land verder te ontdekken! Tickets in business class richting het land van de kiwi liggen normaal gesproken in een hoge prijsklasse. Denk daarbij aan meer dan 3000 Euro, afhankelijk van de periode van reizen.

Maar als je vanaf Parijs kan/wil vliegen, dan zijn er voor de periode mei/juni 2020 tickets te boeken in business class voor iets minder dan 2300 Euro. Je vliegt met Swiss en Air New Zealand en op de terugweg zelfs een vlucht met Cathay Pacific. Er zijn een aantal mogelijkheden om hier een leuke route van te maken.

Business class naar New York

Als laatste een deal richting The Big Apple, New York aan de Amerikaanse Oostkust. Voor iets meer dan 1400 Euro zijn er tickets in business class te boeken. Je vliegt vanaf Brussel via London Heathrow naar JFK. Het is een combinatie van British Airways en Virgin. Beschikbaarheid is te vinden voor februari 2020 via de welbekende OTA.

Foto credits Google Flights & Momondo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *