InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Canada en Noord-Amerika zijn hot! Zeker wat betreft het aanbod deze week qua business class deals! Het gaat voornamelijk om tickets die te boeken zijn bij OneWorld maatschappijen. Hier onder volgt een overzicht aan deals die ik via Google Flights door middel van het zoeken met flexibele data heb gevonden.

Business class naar Vancouver

Ik zal beginnen met bestemmingen in Canada. De eerste ervan is Vancouver. Vanaf Schiphol vlieg je met British Airways via Heathrow naar Vancouver voor minder dan 1500 Euro tijdens de maand augustus. Klik hier om naar de prijzen te gaan en eventueel zelf met de data te spelen.

insidedeals

Business class naar Montréal

Ga je liever naar de andere kant van Canada op vakantie? Geen probleem! Ook voor Montréal zijn er leuke deals met BA te vinden. Tijdens de maand juli zijn er business class tickets te boeken voor net boven 1200 Euro. Begint het al te kriebelen om te boeken? Neem dan hier een kijkje om te zien wat er mogelijk is.

insidedeals

Business class naar Calgary

Wil je voor het begin van de zomervakantie weg richting Canada? Misschien een bezoek brengen aan een stad die in het verleden ooit de Olympische winterspelen organiseerde? Jij vraagt, ik zoek! Voor iets minder dan 1400 Euro vlieg je in business class heen en weer. Ik vond enkel beschikbaarheid tijdens de maand juni, maar misschien lukt het je om nog andere data te vinden?

insidedeals

Business class naar Chicago

Behalve Canada, sprak ik eerder ook over Noord-Amerika. Er zijn aantrekkelijke business class deals naar zowel de Oost- als Westkust te vinden tijdens de zomermaanden. Als eerste vond ik tickets naar Chicago. Net als bij alle andere deals, vertrekt ook deze gewoon vanuit Amsterdam. Dus je zit niet met bijkomende kosten van positionering. Voor minder dan 1400 Euro vlieg je al in business class richting Oostkust. Klik hier om zelf aan de slag te gaan met zoeken.

insidedeals

Business class naar Salt Lake City

Met een omweg vlieg je in business class via Seattle naar Salt Lake City. Op de heenweg wordt de vlucht van SEA naar SLC uitgevoerd door Alaskan Airlines. Alle andere vluchten worden gevlogen met BA en AA. Een leuke manier om miles te verzamelen. De data voor deze deal zijn te vinden in de tweede helft van juni.

insidedeals

Business class naar Las Vegas

Las Vegas trekt mij persoonlijk niet, maar misschien heb je wel zin om deze zomer jouw eigen editie van The Hangover te beleven? Voor iets minder dan 1500 Euro vlieg je eind juli in business class met American Airlines naar Sin City.

insidedeals

Business class naar San Francisco

In de vorige editie van InsideDeals had ik een deal richting Los Angeles. Ditmaal eentje naar San Francisco, want voor dit geld is deze deal moeilijk te weerstaan als je in business class wil vliegen. Voor minder dan 1400 Euro vlieg je eind juli naar de Westkust.

insidedeals

Veel plezier aan degenen die één van deze deals boeken. Graag gedaan, geen dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *