50% korting bij Design Hotels

Mainport Hotel Rotterdam - Design Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij de internationale hotelorganisatie Design Hotels krijg je nu 50% korting op je hotelovernachting. Deze promotie geldt voor de hotels die zich de afgelopen tijd bij het merk hebben aangesloten. Je krijgt deze korting op basis van de best available rate.

Design Hotels voor de helft van de prijs

Om je kennis te laten maken met deze nieuwe hotels is deze promotie in het leven geroepen. Het kan best een goede deal zijn, daar je daadwerkelijk 50% korting krijgt op het tarief. De hotels wisselen vaak, gezien je een aantal maanden een specifiek hotel kunt boeken. Afhankelijk van het hotel geldt de korting voor één specifieke categorie (bijv. suites) of voor alle categorieën. Dit laatste komt het vaakst voor.

Je kunt nu gebruik maken van deze promotie bij de volgende hotels & resorts:

  • Dexamenes Seaside Hotel – Kourouta/Griekenland
  • Market Street – Edinburgh/United Kingdom
  • Blique By Nobis – Stockholm/Zweden
  • Palazzo Daniele – Gagliano Del Capo/Italie
  • Gorgeous George – Cape Town/Zuid-Afrika
  • Vila Foz Hotel & Spa – Porto/Portugal
  • Kazerne – Eindhoven/Nederland

De verblijfsdata verschillen per hotel en je kunt vaak boeken tot de een na laatste dag van de beschikbaarheid. Loopt de aanbieding tot bijvoorbeeld 31 mei en is er dan nog beschikbaarheid, dan kun je deze nog tot en met 30 mei boeken.

Design Hotels 50% korting

Design Hotels – Nederland & België

In Nederland zijn er ook een aantal Design Hotels. Het eerste is het Mainport Hotel in Rotterdam dat vijf sterren heeft. Dit hotel is een aantal jaar geleden geopend en ligt naast de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam. Naast het Mainport hotel maakt het Sir Albert Hotel in Amsterdam en het Kruisherenhotel in Maastricht ook onderdeel uit van deze keten.

In België zijn er ook een tweetal hotels die onderdeel uit maken van deze keten. Het eerste hotel is het Dominican Hotel in Brussel en het tweede hotel is The Royal Snail in Namur.

Afbeeldingen ©Design Hotels/Mainport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *