IHG Rewards Club Lidmaatschap Update1 min leestijd

IHG Rewards Club Lidmaatschap Update

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards Club, het loyalty programma achter InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express,… heeft vandaag een aantal veranderingen bekend gemaakt. Ik ben zelf een grote fan van IHG, maar deze veranderingen kondigden zichzelf al een tijdje aan. Eerder waren er op ons forum leden die berichtten over e-mails die zijn ontvingen.

IHG Rewards Club Lidmaatschap Update

Veranderingen

Wat houdt deze update eigenlijk in? Vanaf 1 januari 2017 zullen er een aantal dingen gaan veranderen:

  • Enkel nog punten verdienen indien je een verblijf boekt via de site of app van IHG;
  • Gratis kranten zullen enkel nog verkrijgbaar zijn op verzoek;
  • Late check out tot 14u00 op verzoek, enkel voor Gold, Platinum en Spire elite leden.

IHG Rewards Club Lidmaatschap Update

De eerste van de veranderingen wisten we eigenlijk al. Dus dat is absoluut geen verrassing. Met het verminderen van uitdelen van kranten willen ze denken aan het milieu. Veel van de kranten werden niet gelezen en meteen in de vuilnisbak gegooid.

Wat betreft de late check out, deze werd aan bijna iedereen voorgesteld. Nu dus enkel voor elite leden van het loyaltyprogramma. Je kan dus nu ten laatste tot 14u in het hotel op de kamer blijven. Deze verandering geldt niet voor Ambassador leden in InterContinental hotels. Daar heb je nog steeds recht op een check out tot 16u.

Conclusie

Het zijn absoluut geen wereldschokkende veranderingen of dingen waar je als elite member van wakker moet liggen. Ik zal nog steeds in IHG hotels gaan verblijven. In januari en februari heb ik een aantal overnachtingen gepland staan in Liverpool, Düsseldorf en Amsterdam. Ik blijf het een fijne hotelketen vinden om punten te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *