Air Berlin Promotie: Verdien Dubbele Miles via Rocketmiles

air berlin promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Via deze Air Berlin promotie heb je de mogelijkheid om dubbele miles te verdienen! Hoe kan je dit doen? Héél simpel! Namelijk door hotelovernachtingen via Rocketmiles te boeken. Op die manier maak je kans om tot 20.000 award mijlen per nacht te verdienen. Hoe bedoel je slapend rijk worden? Rijk aan air miles wel te verstaan, sommigen onder ons zien deze mijlen als een echt valuta.

air berlin promotie
Tot 20.000 mijlen per nacht te verdienen!

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan deze promotie dien je natuurlijk een account te hebben bij Air Berlin. Indien je nog geen lid bent van hun loyalty programma, dan kan je via deze site registreren. Eveneens dien je ingeschreven te zijn op Rocketmiles. Als dit nog niet het geval is, dan kan je via deze link een account aanmaken.

air berlin promotie
Zo simpel als 1, 2, 3…

Het enigste nadeel van deze promotie is dat je er snel moet bij zijn. Hij loopt namelijk maar tot het einde van dit jaar. Dit geldt niet enkel voor het boeken van een overnachting, maar ook voor de overnachting zelf. Deze moet namelijk geschieden voor 1 januari 2017.

Het is dus aan de snelle beslissers om te kijken of er iets interessants te vinden is de komende 10 dagen! Ik heb even gekeken, maar ik vind het aanbod niet echt interessant. Daarbij komt het feit dat ik persoonlijk niet echt een band met Air Berlin heb. In Antwerpen zijn er een aantal hotels te vinden waar je tot 6000 mijlen kan verdienen.

air berlin promotie
6000 miles voor 179? Nee bedankt!

Zijn jullie van plan om gebruik te maken van deze promotie om jullie account met miles te spijzen? Hebben jullie betere deals gevonden dan hetgeen hier boven staat? We horen het graag van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *