IHG Accelerate Promotie – Najaar 20172 min leestijd

IHG accelerate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De huidige IHG Accelerate promotie is nog niet afgelopen, of ze de nieuwe wordt al aangekondigd. Het kan blijkbaar niet snel genoeg gaan. Op 31 augustus 2017 eindigt de zomer promotie en op 1 september gaat de nieuwe van start. Registreren voor deze actie kan je via deze website doen.

IHG accelerate

Dit soort acties lopen bijna elk kwartaal bij IHG Rewards Club. De eerste paar keer dat ze het organiseerden doken er wel eens wat computerproblemen op. Maar dat blijken ze tegenwoordig onder controle te hebben. Zoals gezegd kan je momenteel al registreren en de promo zal starten op 1 september en eindigen op 1 december 2017.

ihg accelerate
Registreren is simpel!

Mijn aanbod

Ik was eigenlijk totaal niet geïnteresseerd in deze promotie. Zo heb ik de afgelopen maanden bijna geen IHG stays gehad en was ook niet van plan om er geld aan uit te geven. Ik zou hooguit 51.000 punten verdienen en moest daarvoor meer dan 10 nachten verblijven waarvan 3 in het buitenland.

ihg accelerate
10 verschillende offers dit keer

Na het registreren was mijn verbazing dan ook niet groot om het nieuwe aanbod te aanschouwen. Veel teveel doen voor relatief weinig punten. Ik moet 10 verschillende opdrachten volbrengen om 51.900 punten te verdienen. Zoals velen vermoeden krijgen personen die in het verleden veel hebben overnacht bij IHG moeilijkere opdrachten dan mensen die net een account hebben aangemaakt.

Zo ziet mijn aanbod eruit voor het najaar:

ihg accelerate
Haalbaar ja, verstandig? Nee!

Op het eerste zicht lijkt het haalbaar, maar als ik het in detail bekijk dan moet ik minimum 3 weekend stays boeken, waarvan eentje minimum 4 dagen duurt. En er moeten minimaal 2 stays met de Your Rate Bonus Points Package geboekt worden. Deze zijn meestal duurder dan de standaard rates voor het boeken van een overnachting.

ihg accelerate
Bonus punten die ik kan verdienen

Het grappigste vind ik de Big Apple Bonus! Ik krijg 4000 punten als ik minimaal 2 nachten verblijf in een IHG hotel in New York. Alsof ik even op en neer ga naar NYC voor de Accelerate promo?!

Misschien dat ik hier en daar een nachtje meepik, maar ik ga zoals voorgaande jaren geen moeite doen om deze promotie te volbrengen. Wat voor aanbod hebben jullie gekregen? Vinden jullie het haalbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *