KLM Open 2017; kaarten met korting voor FB en AMEX leden

KLM Open

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Van 14 tot 17 september vindt weer het jaarlijkse golftoernooi KLM Open plaats. Net als vorig jaar is golfbaan ‘The Dutch’ in Spijk, Gelderland de locatie van het door de luchtvaartmaatschappij gesponsorde Dutch Open. Dit jaar is het alweer de 98e editie. De Nederlander Joost Luiten is titelverdediger.

KLM open

Korting of gratis ticket

Als hoofdsponsor geeft KLM traditiegetrouw korting of gratis entreetickets aan haar trouwe klanten; elite leden van het Flying Blue programma. Leden die in aanmerking hiervoor komen hebben een email gekregen met een persoonlijke link naar hun aanbieding. Platinum leden krijgen kosteloos entree. Er is ook een lounge met hapjes en drankjes voor elite Flying Blue leden.

Dit jaar profiteren ook AMEX kaarthouders van korting op toegangskaarten. Afhankelijk van het soort kaart krijg je minimaal 30% korting op de entree die normaal €25-40 per dag kost. AMEX (FB) Gold houders krijgen een tweede kaart gratis en AMEX (Flying Blue) Platinum kaarthouders ontvangen twee gratis kaarten voor een dag naar keuze. Ook is er een aantal VIP parkeerplaatsen beschikbaar waarvoor op=op geldt. AMEX klanten kunnen hier (klik) hun kaarten bestellen met de actiecode die ze in de mail hebben ontvangen. Betaling moet met AMEX gebeuren. Ook American Express biedt tijdens het toernooi een ‘birdie’s nest’ waarvandaan je met een drankje uitzicht hebt op de drie omliggende holes.

Geen Flying Blue Elite lid of AMEX kaarthouder? Bestel dan hier je reguliere ticket.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *