Iberia cadeaukaarten tijdelijk te koop met 10% korting2 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je t/m vrijdag 18 augustus 2023 10% korting kunt krijgen op het kopen van cadeaukaarten. De Spaanse maatschappij heeft deze promoties een paar keer per jaar lopen. In mei gaf Iberia bijvoorbeeld ook al 10% korting op cadeaukaarten.

Iberia cadeaukaarten met 10% korting

Met de Iberia cadeaukaarten kun je 10% besparen op je volgende vlucht. Naast vluchten met Iberia zelf kun je deze ook gebruiken voor vluchten met Iberia Express en Air Nostrum. Helaas kun je deze niet gebruiken voor andere Oneworld partners zoals American Airlines, British Airways of Qatar Airways. Tenslotte zijn de cadeaukaarten ook niet geldig op combinatieboekingen zoals vlucht+hotel en vlucht+auto. Deze kaarten zijn geldig t/m 8 november 2024. Dit is ook de datum waarop de (laatste) vlucht moet plaatsvinden.

Iberia, Business Class
Krijg tijdelijk 10% korting op Iberia cadeaukaarten. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Het is mogelijk om de kaart een ongelimiteerd aantal keer te gebruiken om een vlucht te boeken. Dit is mogelijk tot het saldo volledig van de kaart verdwenen is.

De cadeaukaarten kun je kopen tegen met een vaste waarde:

  • €50,- cadeaukaart voor €47,50 (5% korting),
  • €100,- cadeaukaart voor €94,- (6% korting),
  • €300,- cadeaukaart voor €276,- (8% korting),
  • €500,- cadeaukaart voor €450,- (10% korting).

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een waarde te kiezen. Het maximale bedrag dat je kunt selecteren voor een kaart is €3.000. Tijdens deze promotie betaal je daar dan 10% minder voor. Na aankoop ontvang je de kaart digitaal per mail. Je kunt de cadeaukaarten aankopen via deze link. Ook vind je daar meer informatie met betrekking tot de voorwaarden.

Over Iberia

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en vliegt intercontinentaal vooral op Zuid- en Noord-Amerika. Ook vliegt de maatschappij naar o.a. Tokyo, Johannesburg en Doha. Uiteraard vliegt Iberia ook dagelijks van en naar Amsterdam.

Uitgelichte afbeelding: Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *