Hotels.comRewards gratis nacht niet meer gratis -> €4,- toeslag

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hotels.com is een website waar je hotelovernachtingen kunt boeken. Vanaf 2001 is het onderdeel van Expedia en je kunt op ongeveer 19.000 locaties hotels zoeken. De website heeft ook een loyaliteitsprogramma; Hotels.comRewards.

Als je 10 nachten boekt via de Hotels.com website, ontvang je de 11e nacht gratis. Je krijgt dus in principe een korting van 10%. De waarde van de gratis nacht is het gemiddelde bedrag van de tien nachten die je via de website hebt geboekt. Boek je bijvoorbeeld 5 nachten voor 200 euro en 5 nachten voor 300 euro, dan kun je de gratis nacht inzetten voor een hotelovernachting van 250 euro. Deze gratis nacht is 12 maanden geldig na het ontvangen.

Hotels.com Rewards 4 euro toeslag, maar te vermijden via app

Vanaf 27 november 2019 wordt er een toeslag van 4 euro gevraagd voor elke gratis nacht die je inwisselt via de website. Je kunt de kosten echter voorkomen als je gebruik maakt van de Hotels.com app. Boek je de gratis nacht namelijk via de app, dan betaal je dus geen toeslag.  Tot en met 26 november kun je dus ook nog zonder toeslag via de website je gratis nacht boeken.

De app is te downloaden voor iOS en Android. In de app kun je hotelovernachtingen boeken, je boekingen offline inzien, geheime prijzen zien voor hotelovernachtingen en je spaart dus voor de Hotels.comRewards gratis nacht.

Een introductie over hoe je hotels kunt boeken bij Hotels.com kun je hier vinden op InsideFlyer. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om 5% extra korting te krijgen voor je overnachting. Dit is één van de voordelen van de InsideFlyer Premium Memberships. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

Hotels.comRewards

Afbeeldingen ©Hotels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *