Hoe lang behoud je Hilton HHonors status?2 min leestijd

Hoe lang behoud je Hilton HHonors status

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dit artikel werd als eerste gepubliceerd op insideflyer.co.uk door Tom Sumner.

Ik krijg een redelijk aantal vrij willekeurige vragen over loyaliteitsprogramma’s, en een van de meest voorkomende is een vraag waarvan je zou verwachten dat het antwoord zeer gemakkelijk te vinden is via de officiele kanalen.. Maar dat is het niet!

De vraag?

Zodra je in aanmerking bent gekomen voor Hilton HHoners elite status, wanneer gaat deze dan in, en (er van uitgaande dat je niet opnieuw in aanmerking komt), hoe lang behoud je je Hilton HHonors status?

De antwoorden hierop zijn redelijk makkelijk. En, afhankelijk van je precieze omstandigheden, kan deze positie je nogal wat opleveren.

How long does Hilton HHonors status last?

 

Wanneer begint je Hilton HHonors elite status (Silver, Gold or Diamond)?

De elite status begint zodra je de kwalificatie drempel behaalt. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn gezien de over het algemeen minder accurate Hilton Elite Status Progress-balk in je online account. Toch is dit hoe het werkt en geldt dit zowel wanneer je kwalificeert via de “eerlijke” weg, als door een status challenge.

Hoe lang behoud je Hilton HHonors status?

Dit is iets lastiger, maar nog steeds redelijk eenvoudig. Je Hilton HHonors elite status zal duren vanaf het moment dat je kwalificeert, en vanaf dat moment:

  • Voor de rest van het kalenderjaar waarin je het hebt verdient.
  • Het volledige kalenderjaar na dat jaar.
  • Tot 31 maart het jaar na het volledige kalenderjaar.

Dus bijvoorbeeld: als je in februari 2017 Hilton gold elite status bereikt, dan zal je die status krijgen voor de rest van 2017, heel 2018, en tot 31 maart 2019. Dat is toch geen slechte periode.

Hoe kun je hier het meeste voordeel uithalen?

De truc is om ervoor te zorgen dat je de kwalificatiedrempel zo vroeg mogelijk in het kalenderjaar behaalt. De beste manier om dat te doen is door een fast track offer te combineren met Hilton’s reguliere winteraanbiedingen. Of je kan in een categorie 1 of 2 hotel verblijven om zo de onkosten te beperken. Vergeet namelijk niet dat Hilton reward mee blijft tellen voor je status. Een paar weekendovernachtingen in januari/februari, en daar is je elite status!

De rest van het jaar + vol jaar + tot 31 maart daaropvolgend zorgt er dus voor dat je jarenlang plezier kan hebben van je elite status. Als je elite status bereikt in januari, heb je die gegarandeerd voor 26 maanden!

Hoe kan ik Elite Status het snelst bereiken?

Er is een “fast track” naar HHonors Gold, waarbij je Hilton HHonors Gold status in slechts 4 dagen kan bereiken.

En via deze link kun je meteen Silver status krijgen en vind je dezelfde snellere manier om Gold te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *