Hilton Summer Sale – Boek nu goedkope overnachtingen!

hilton summer sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Hilton Summer Sale is al even beschikbaar, maar we hadden er nog niet over bericht. Dat hopen we nu goed te maken met een klein overzicht van wat er mogelijk is. De kortingen kunnen oplopen tot 25% voor boekingen bij alle hotels in EMEA (Europe, Middle East & Africa).

hilton summer sale

Om in aanmerking te komen voor de 25% korting, dien je lid te zijn van het Hilton Honors loyaltyprogramma. Op die manier kan je ook nog eens extra punten verdienen met allerlei promoties. In het geval dat je een overnachting boekt zonder lid te zijn, dan krijg je een maximale korting van 20%.

Aanbod

De lijst kent een redelijk aanbod. Hieronder krijg je een kleine impressie van steden waar er hotels in de aanbieding zijn. Ik heb me in dit artikel beperkt tot hotels die zich in de Benelux bevinden. Daarnaast zal ik nog een ander Europees land voorstellen.

hilton summer sale

hilton summer sale
Keuze genoeg!

In België staan er 3 hotels op de lijst, waarbij de laagste prijs slechts 59 euro per overnachting bedraagt. Dit is in het Hilton Brussels City, wat overigens een prima hotel is. Ik heb er een aantal keer overnacht en toen een review over geschreven. De ligging van het Hilton Brussels Grand Place is trouwens nog beter en er is ook een executive lounge aanwezig. Meer info over dit hotel is terug te vinden in deze review.

hilton summer sale
Het aanbod in de Belgische hoofdstad

Qua hotels in Nederland viel mijn oog op het Hilton hotel in Rotterdam. Dit is zeker nog niet de laagste prijs, maar op zich wel prima. Het hotel kent een uitstekende ligging en de aanwezige executive lounge valt goed in de smaak bij de bezoekers.

hilton summer sale
Hilton Rotterdam

Als je op zoek bent naar echte deals, dan moet je naar Polen toe! Daar kan je voor minder dan 50 euro per nacht overnachtingen boeken in diverse Hilton hotels.

hilton summer sale
Hele goedkope overnachtingen in Polen

Voorwaarden

Let er op dat alles rates die worden vermeld tijdens deze Hilton Summer Sale vooraf te betalen zijn en niet terugbetaalbaar zijn! Je betaalt dus op het moment van boeken. De rest van de voorwaarden zijn hieronder of op de site van de promotie terug te vinden.

hilton summer sale

Zijn jullie van plan om goedkope overnachtingen te boeken tijdens deze Hilton Summer Sale? Of hebben jullie al gebruik gemaakt van de promo? We zijn benieuwd naar jullie plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *