Hilton komt met nieuw merk: Signia Hilton2 min leestijd

Hilton Signia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale hotelketen Hilton komt met een nieuw merk: Signia Hilton. De eerste Signia Hilton hotels zullen geopend worden in Orlando Bonnet Creek, Atlanta en Indianapolis in de Verenigde Staten. Er komen er vast en zeker meer, maar het is nu nog niet duidelijk op welke plekken dit zal zijn. Het is tevens nog niet duidelijk wanneer deze hotels open zullen gaan.

Het is nog niet zo lang geleden dat de internationale hotelketen ook Motto by Hilton heeft aangekondigd. Meer informatie over dit Motto by Hilton merk kun je in dit artikel vinden.

Het nieuwste merk van Hilton: Signia Hilton

Elk Signia Hilton hotel zal minimaal 500 kamers krijgen. Het worden dus relatief grote hotels die onder dit nieuwe merk gaan vallen. Deze zijn daarbij gericht op zowel zakenreizigers als vrijetijdsreizigers.

De nieuwe hotels zullen voorzien zijn van een moderne uitstraling, waarbij de lokale invloeden nog wel behouden blijven. De kamers krijgen een premium design. De kamers zullen ook voorzien worden van Digital Key, zodat je met bijvoorbeeld een telefoon toegang kunt krijgen tot de kamer.

Elk hotel krijgt ook een ‘destination bar’. Deze bar richt zich op de locatie waar het zich bevindt en zal het hart van het hotel worden. Bij elk hotel zal ook een restaurant komen en een premium wellness centrum met zwembaden, een spa en fitness apparatuur.

Tot slot zijn meeting rooms bijzonder belangrijk bij Signia Hilton. Door de grote zalen die in schaal aanpasbaar zijn, kan bijna elke meeting er gehouden worden.

Kamers bij Signia Hilton

Zoals je op de onderstaande afbeelding van de badkamer kunt zien, zullen de nieuwe hotels een moderne uitstraling krijgen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en een spiegel met een TV en andere informatie.

Signia Hilton Badkamer

De slaapkamers zijn ook van alle gemakken voorzien en zijn ruim opgezet.

Signia Hilton Kamer

In het onderstaande filmpje kun je meer zien over dit nieuwe merk van de internationale hotelketen:

Afbeeldingen ©Hilton & Hilton Signia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *