Hilton – 500 American Airlines miles per nacht!

hilton american airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft weer een nieuwe promotie. Je kan award miles verdienen terwijl je slaapt! Het is sowieso al mogelijk om aan “double dipping” te doen. Dit betekent dat je in jouw account een aantal frequent flyer accounts kan toevoegen. Als je dan ook de optie selecteert om punten en miles te verdienen. Dan krijg je zowel punten als miles per overnachting of stay.

hilton american airlines
Miles verdienen terwijl je slaapt! Wie droomt er niet van?

Om aan deze promotie deel te nemen dien je lid te zijn van het HHonors loyalty programma. Indien je nog geen account hebt, dan kan je via deze link een account aanmaken. Daarna kan je via deze link registreren voor deze promotie.

hilton american airlines
500 miles per overnachting of verblijf

Je kan 500 miles per nacht verdienen bij de volgende hotels binnen de Hilton keten:

  • Hilton
  • Curio
  • DoubleTree by Hilton
  • Embassy Suites
  • Hilton Grand Vacations

In de volgende hotels verdien je 500 miles per verblijf (een verblijf kan natuurlijk uit 1 nacht bestaan!):

  • Hilton Garden Inn
  • Hampton by Hilton
  • Home2Suites
  • Homewood Suites

De registratie voor deze promotie is héél simpel, op de link die hierboven werd vermeld kan je registreren. Je dient jouw account nummer en paswoord in te vullen, het “I’m not a robot” vakje aanvinken en vervolgens op Register klikken.

hilton american airlines
Registreren is héél simpel!

Je mag tot maximaal 10.000 miles verdienen via deze promotie. Deze actie loopt tot en met 27 maart 2017. Momenteel is er ook een soortgelijke actie voor het verdienen van triple Avios op deze manier. De triple avios promotie is slechts geldig tot het einde van dit jaar. Al deze promoties komen bovenop de reeds eerder gepubliceerde promo om driedubbele punten te verdienen.

Zijn jullie van plan om van deze promotie gebruik te maken? Doen jullie misschien al aan “double dipping”? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen! Hoe maximaliseren jullie het verdienen van hotelpunten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *