HHonors Flash Sale Azië; korting tot 40%

HHonors flash sale Azie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De afgelopen paar dagen had HHonors al een Flash Sale voor Noord-Amerika, met wat strikte boekings- en verblijfsvoorwaarden. Zoek je het liever wat meer in het oosten op, dan kan je nu gebruik maken van de HHonors Flash Sale Azië! Hierbij krijg je tot 35% korting op de flexibele rate (eventueel met ontbijt) bij deelnemende hotels in Azië en de Pacific (behalve in  Japan, New Zealand, China, Hong Kong en Macau). HHonors leden krijgen zoals gewoonlijk 5% extra korting.

Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

Om te boeken moet je er snel bij zijn; je hebt tot vrijdag 9 december 08:00 GMT. De verblijfsperiode is wel veel ruimer; van 8 december tot 17 april 2017. Enkele actietarieven en de voorwaarden lees je hier (klik). Zoek je op de Hilton website, dan komt deze rate automatisch naar boven. Zorg wel dat je de member rate kiest voor maximale korting. Boek je via de HHonors app, dan krijg je bovendien 3x punten! Deze promo is verlengd tot 31 januari.

Met deze promotie zijn er zeker uitstekende deals te vinden in (Zuid-oost) Azië, bijvoorbeeld in Singapore en Indonesië. Als je kan leven met een niet-flexibele of annuleerbare boeking, dan kan je tot 17 april vooruitboeken. Vergeet niet dat er ook voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika ook een sale loopt (klik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *