HHonors categorie wijzingen2 min leestijd

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Om de zoveel tijd publiceert HHonors categorie wijzingen voor award verblijven. Ook worden de categorieën voor nieuwe hotels bekend gemaakt. Deze keer zijn er 21 hotels die in prijs omhoog gaan, en 33 die een categorie dalen. De nieuwe classificaties gaan 12 oktober in. Afhankelijk daarvan is het slimmer nu te boeken, of juist te wachten als de categorie daalt. Alle wijzigingen, inclusief nieuwe hotels, zijn hier (klik) te raadplegen.

Dalers

Onder de hotels die in categorie dalen is een overgrote meerderheid in Turkije. Het lijkt erop dat de terugloop van reizigers een erg groot effect heeft. Zowel Hilton Garden Inn’s in kleinere plaatsen, als het Doubletree Old Town Istanbul en Hiltons in Ankara in Izmir zakken. Sommige hotels gaan zelfs van een categorie 5 naar categorie 1! Bijvoorbeeld het Hilton Garden Inn Atatürk Airport, ideaal voor een layover! Een categorie 1 hotel kost 5000 punten per nacht, en als je slim gebruik maakt van de aankoop van HHonors punten ongeveer €25. Op andere populaire bestemmingen daalt het Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates van 6 naar 4 en het Hilton Garden Inn Miami South Beach van 9 naar 8.

Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport
Ook categorie 1 hotels zijn een prima plek om te verblijven

Stijgers

Onder de hotels die in categorie omhoog gaan weinig bijzonders. Het zijn meestal limited service properties in de VS. Het Doubletree Beijing gaat van 2 naar 3, Doubletree Vancouver van 3 naar 4 en het Hilton Dublin van 5 naar 6.

Nieuwe hotels

Qua nieuwe hotels zijn er veel openingen in China en de VS. Het HGI Brussels Louise start als categorie 4 en het nieuwe Conrad Xiamen als 6. Het Canopy by Hilton Reykjavik City Centre is een dure categorie 8.

Categorieen

Categorie 1 tot en met 3 kennen een vaste prijs in punten, maar daarboven kan het tot 30000 punten per nacht verschillen, afhankelijk van de vraag naar kamers. De beste manier om je Hilton punten te besteden is bij de categorie 1 en 2 hotels (zeker als je met 100% bonus punten koopt!) of juist bij de hogere klassen als de cash tarieven erg hoog zijn. Houd ook de optie voor Points&Money rewards in gedachte en de speciale ledentarieven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *