Hilton HHonors punten – tijdelijk met bonus van 100%

Hoe lang behoud je Hilton HHonors status

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft regelmatig aanbiedingen waarbij je HHonor punten kunt kopen met korting. Van 6 oktober tot 21 oktober 2016 loopt er weer een nieuwe aanbieding. Hilton HHonors punten zijn in deze periode verkrijgbaar met een bonus die kan oplopen tot 100%. De bonus is maximaal bij een aankoop van 20.000 punten of meer. Deelname staat open voor iedereen. Aankopen kan via deze link.

 

hilton_buypoints2016_1Maximum

Hilton heeft wel een maximum aantal punten dat je jaarlijks per per account kunt kopen, namelijk 80.000. Besluit je om nu maximaal gebruik te maken van deze aanbieding dan krijg er bij deze promotie nog 80.000 punten bij. De afrekening gaat via points.com en niet via Hilton zelf. Na betaling staan de punten direct op jouw account bijgeschreven. De prijs bij een bonus van 100% is USD 0,005 per punt ofwel EUR 0,0044.

100% bonus bij aankoop Hilton HHonors punten
100% bonus bij aankoop Hilton HHonors punten

Verstandig

Net zoals mijn artikel gisteren over de punten aanbieding van Hyatt  geldt dit ook bij Hilton. Het heeft alleen zin om wat extra punten te kopen als je de punten wilt inzetten voor de boeking van een kamer waarbij de reguliere kamerprijs tijdelijk erg hoog is. Als alternatief kun je de punten ook gebruiken voor een punten en cash boeking.

Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen
Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen

Hilton heeft ook een aantal hotel waarbij de kamerprijs in punten erg laag is, zoals in Egypte en Turkije. Als ik een willekeurig Hilton hotel ga opzoeken tijdens de kerstdagen in Egypte dan kost deze kamer USD 420.

Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen
Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen

Maar als ik ditzelfde hotel in punten zou afrekenen dan heb ik aan 20.000 punten voldoende. Als ik deze punten nu koop tijdens de actieperiode dan zijn de kosten voor 21.400 punten (12.000 plus 9.600 bonus) maar USD 120. Een serieuze besparing dus. En bij het inwisselen van punten voor een overnachting is de 5e nacht gratis! Enige voorwaarde daarvoor is dat je minimaal het zilveren niveau moet hebben in het HHonors programma.

Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen
Hilton HHonors punten met 100% bonus kopen

Tenslotte nog een waarschuwing, het aankopen van punten voor besteding in de verre toekomst kan risicovol zijn. Hilton kan altijd een devaluatie doorvoeren. Bij een davaluatie moet je meer punten inzetten per kamer per nacht. Speculatief kopen wil ik daarom afraden.

Ik ben benieuwd welk Hilton hotel jullie graag op punten boeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *