Handwritten Collection nieuw merk bij Accor3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Franse bedrijf Accor heeft deze week een nieuw merk geïntroduceerd binnen de hotelgroep, namelijk de Handwritten Collection. Deze boetiekhotels vallen in het middensegment en hebben allen een eigen identiteit. In 2023 zal Accor al zeker 12 Handwritten Collection hotels openen.

Toevoeging van 250 hotels voor 2030

Met het nieuwe merk Handwritten Collection binnen het al erg uitgebreide portfolio van Accor, hoopt het bedrijf nieuwe reizigers te binden. De hotels van de Handwritten Collection hebben allen een eigen identiteit en zijn kleinschalig. Dit houdt in dan deze hotels onafhankelijk zijn en hun eigen karakter hebben. Eigenaren van deze hotels willen echter hun internationale zichtbaarheid vergroten, maar niet de eigen identiteit verliezen. Het doel van Accor is het ondersteunen van de eigenaren van deze hotels door ze contact te laten maken met een groter publiek, waardoor uiteindelijk de omzet zal stijgen, aldus Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands, Accor.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

Deze hotels vallen binnen het middensegment, terwijl andere boetiekhotels van het merk MGallery juist binnen het luxesegment binnen de Accor Group vallen. Het is Accor’s bedoeling dat het nieuwe merk tegen 2030 is bestaat uit 250 boetiekhotels wereldwijd. De eerste 12 hotels zullen dit jaar al openen. 110 andere locaties hebben de intentie om ook aan te sluiten bij het Handwritten Hotels, het nieuwe merk van Accor.

Benieuwd welke hotels Accor dit jaar in Europa nog meer gaat openen? Bekijk dan ons artikel met de nieuw te openen hotels binnen het portfolio van Accor in Europa.

12 boetiekhotels in 2023

Zoals gezegd zullen er in 2023 in ieder geval 12 Handwritten Colletion hotels geopend worden. Op dit moment behoren daar nog geen hotels toe die in Nederland zijn. Echter zijn een aantal van deze hotels wel in Europa te vinden, enkele anderen in China en Australië. Binnen Europa openen in ieder geval de volgende hotels:

  • Frankrijk, Saint Gervais – Le Saint Gervais Hotel & Spa.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

  • Frankrijk, Annecy – Le Splendid Hotel Lac d’Annecy.

Dit Art Deco hotel zal geopend worden in mei in het Franse Annecy. Het is te vinden nabij het centrum van de stad en beschikt over het interieur ontworpen door Thierry D’Istria.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

  • Frankrijk, Toulouse – Hotel Les Capitouls Toulouse Centre.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

  • Estland, Tallinn – Oru Hub Hotel.

Het afgelopen twee jaar hebben er renovaties plaatsgevonden in dit hotel. Het hotel opent haar deuren in mei van dit jaar. In het historische centrum kun je dit hotel vinden en beschikt over yoga faciliteiten en een theekamer.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

In China opent het Hotel Shanghai Sheshan Oriental, in Shanghai. De opening heeft plaatsgevonden op 19 januari dit jaar. Het hotel is te vinden nabij het Shensan National Park en is het eerste Handwritten Collection hotel dat geopend is.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

In Australië opent in Perth het Wonil Hotel Perth. Dit hotel zal begin februari geopend worden en is te vinden aan de rand van de rivier de Swan. Perth kent tal van andere mooie hotels, we schreven bijvoorbeeld eerder al een review over het Tribe Perth West.

Ook in Australië opent in februari van dit jaar het Hotel Morris in Sydney. Het hotel is gevestigd in een gebouw met de Italiaanse Renaissance stijl en beschikt over 82 bedden.

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

Bron & Beeldmateriaal: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *