Naar deze bestemmingen kun je in de zomer vliegen vanaf Groningen Airport2 min leestijd

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De komende zomer voeren Transavia, Corendon, TUI, Blue Island, Flybe en AIS Airlines weer vele vluchten uit vanaf Groningen Airport. Een groot deel daarvan wordt alleen in de zomerperiode aangevlogen, maar er zijn ook bestemmingen die het hele jaar door aangevlogen worden.

Transavia vanaf Groningen Airport

Met Transavia kun je in de zomer naar Kreta (Griekenland) vliegen op donderdag en zondag. Deze bestemming wordt van 18/04 tot 20/10 aangevlogen. Ook kun je richting Mallorca (Spanje) vliegen op woensdag en zondag in de periode van 21/04 tot 06/10.

Een andere bestemming van deze luchtvaartmaatschappij is Algarve (Portugal). Deze bestemming wordt aangevlogen op maandag en vrijdag in de periode van 19/04 tot 21/10. Het hele jaar door kun je ook vliegen naar Tenerife (Canarische Eilanden) op vrijdag met Transavia.

Corendon

Met Corendon kun je ook vliegen naar Kreta (Griekenland) in de zomer. Deze vluchten worden uitgevoerd op donderdag en zondag en maken een tussenstop in Rotterdam. Deze bestemming wordt aangevlogen in de periode van 28/04 tot 27/10.

Op maandag en donderdag vliegt deze luchtvaartmaatschappij ook naar Antalya (Turkije). Deze bestemming wordt aangevlogen in de periode van 15/04 tot 28/10. Ook voor deze bestemming is er een tussenstop in Rotterdam.

TUI, Blue Island, Flybe en AIS Airlines

Met TUI kun je het hele jaar vliegen richting Gran Canaria. Deze vluchten maken geen tussenstop en worden uitgevoerd op maandag en vrijdag. Blue Island vliegt in de zomer van Groningen naar de Kanaaleilanden (Guernsey). Deze vlucht wordt uitgevoerd op zondag en in de periode van 28/04 tot 26/06.

Het hele jaar door kun je ook met Flybe naar London vliegen. Deze bestemming wordt dagelijks aangevlogen door deze luchtvaartmaatschappij. Een andere bestemming die het hele jaar aangevlogen wordt is Kopenhagen. AIS Airlines voert deze vluchten met een Jetstream 32 uit op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Deze bestemming wordt twee keer per dag uitgevoerd.

©Great Circle Mapper
Groningen Airport bestemmingen ©Great Circle Mapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *