Gratis verblijf in Ritz-Carlton Doha met Qatar Airways

Gratis overnachting in Ritz-Carlton Doha met Qatar Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft momenteel een promotie waarbij je gratis in het chique Ritz-Carlton hotel in Doha kunt overnachten. Voorwaarde hierbij is dat je voor 2 december 2018 een ticket naar Doha boekt met Qatar Airways.

Het gratis hotelverblijf is geldig tussen de twee en de vier nachten, afhankelijk van de geboekte reisklasse:

  • Economy class boeking: tot 2 gratis overnachtingen
  • Business class boeking: tot 3 gratis overnachtingen
  • First class boeking: tot 4 gratis overnachtingen

De overnachtingen in het Ritz-Carlton hotel zijn inclusief ontbijt.

Wat is de adder onder het gras? De aanbieding is niet geldig voor de promo tarieven. Voor zowel economy, business en first class is het alleen van toepassing op de Flexi en Value tarieven. In principe dus alleen op de duurdere tickets. Daarnaast is het alleen geldig op retourtickets met eindbestemming Doha, dus Amsterdam – Doha – Amsterdam bijvoorbeeld.

Heb je een overstap op Doha omdat je met Qatar Airways verder reist? Lees dan even verder bij het volgende kopje, want tot en met 31 december kun je een nacht gratis overnachten in Doha met het +Qatar Free Stopover programma (zonder ingewikkelde voorwaarden).

Gratis overnachting in Ritz-Carlton Doha met Qatar Airways

Alle informatie over deze aanbieding met het Ritz-Carlton Doha met de voorwaarden is te vinden via deze link: https://www.qatarairways.com/en-nl/offers/stay-in-doha.html

+Qatar Free Stopover programma

Qatar Airways heeft al langere tijd een aanbieding waarbij je één gratis overnachting krijgt als je een stopover in je ticket inbouwt.

De meeste reizigers stappen dan over in Doha en vliegen door naar hun bestemming. Dit zonder echt Qatar te bezoeken! De Qatari overheid, het nationaal bureau voor toerisme en Qatar Airways hebben daarom het stopover programma bedacht: Discover Qatar! Allereerst werd de visumplicht opgeheven voor onder andere burgers uit EU landen. Daarbij werd ook ofwel één gratis hotelovernachting aangeboden, ofwel twee overnachtingen voor $100. En dat is natuurlijk erg goedkoop voor een 4- of 5-sterrenhotel.

Deze aanbieding is nog geldig tot 31 december dit jaar (boeken tot uiterlijk 28 december). Mogelijk wordt dit in 2019 verlengd, maar dat is op dit moment nog niet bekend. Alle informatie hierover is te vinden via https://discoverqatar.qatarairways.com/us-en/plusqatar

Eerder dit jaar heb ik over mijn eigen ervaringen geschreven met dit stopover programma waarbij je stap voor stap leest hoe het werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *