Gratis overnachting na 2 betaalde stays voor nieuwe leden van Marriott Rewards

Gratis ovenachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Rewards heeft voor nieuwe leden een interessante actie. Na twee betaalde verblijven krijg je een gratis overnachting! Deze actie loopt al enig tijd, maar het leek me toch goed om deze hier nog eens onder de aandacht te brengen.

Gratis overnachting

Marriott Rewards

Marriott Rewards is het loyaliteitsprogramma van Marriott. Hotels die bij deze keten horen zijn onder andere Renaissance, Courtyard, Marriott & J.W. Marriott. In Nederland heeft Marriott acht hotels, vooral rondom de grote steden.

Mocht je nog niet zo bekend zijn met Marriott Rewards, dan staan hieronder een aantal artikelen die wellicht interessant zijn:

Gratis ovenachting
Het fraaie Marriott The Hague

Gratis overnachting na twee betaalde verblijven

Nieuwe leden krijgen bij Marriott Rewards een gratis overnachting in een categorie 1-5 hotel nadat ze twee betaalde verblijven hebben voltooid. Je moet deze twee betaalde verblijven voltooien binnen 120 dagen nadat je lid geworden bent. Het maakt daarbij niet uit bij welk merk je dit verblijf doorbrengt. Een verblijf hoeft niet langer te duren dan één nacht.

De actie is verder tamelijk eenvoudig, zodra je tweede voltooide verblijf is geregistreerd verschijnt er een “e-certificaat” in je account. Vervolgens zoek je een hotelovernachting via de optie “Use Rewards Points”. Je krijgt vervolgens automatisch de optie om je certificaat te gebruiken.

In Nederland zijn er slechts twee hotels waar je het certificaat kunt benutten (ik verwacht dat Moxy Amsterdam hier ook aan toegevoegd kan worden). In Duitsland kun je bijvoorbeeld bij 22 hotels terecht. Maar als je op vakantie gaat naar de Verenigde Staten, dan heb je behoorlijk veel keuze. Kan toch zomaar $ 150,00 schelen.

Gratis overnachting
Courtyard Amsterdam Airport, een categorie 5 hotel

Zoals gezegd loopt deze actie al een tijdje en er is geen einddatum bekend. De actiepagina kun je hier vinden, inclusief de geldende voorwaarden. De actie is ook te combineren met andere acties, zoals de nu lopende Megabonus actie.

Conclusie

In mijn ogen is dit een hele leuke actie voor nieuwe Marriott Rewards leden. Al na twee betaalde verblijven (krijg je een gratis overnachting. Dat is een goede score, die je bij andere ketens niet zo snel terug ziet. Vooral het feit dat er geen minimum aantal nachten verbonden is aan de actie, is een groot voordeel. De periode van 120 dagen is daarnaast ook lekker ruim. Je hebt op deze manier ruim de tijd om te anticiperen.

Ga jij gebruik maken van deze actie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *