Gratis 500 Flying Blue miles door enquête in te vullen

e-Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gratis 500 Flying Blue miles verdienen? Of gratis 800 Avios verdienen? Dat kan door simpelweg een enquête in te vullen bij e-Rewards! Deze Flying Blue miles of Avios worden toegekend als je je registreert voor e-Rewards en binnen een bepaalde periode na registratie een enquête invult. Ook daarna kun je doorgaan om Opinion Points te sparen!

Wat is e-Rewards?

e-Rewards is een partner van diverse luchtvaartmaatschappijen en hotelketens en doet onderzoek op allerlei gebied. Daarvoor worden mensen gezocht om enquêtes in te vullen. Om te stimuleren dat er animo voor is, wordt het invullen van enquêtes beloond met zogenaamde Opinion Points.

Je verdient per enquête een verschillende hoeveelheid Opinion Points, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je kwijt bent en/of het onderwerp dat wordt behandeld.
Je kan je via de website van e-Rewards niet registreren, dat gaat alleen op uitnodiging via één van de partners. Nu is dat niet zo moeilijk, want bij de verschillende partners die er zijn, is dat simpelweg mogelijk en je krijgt nog een sign-up bonus ook!

Sign-up bonus van 500 Flying Blue miles

Als je nieuw bent bij e-Rewards kun je je registreren via een partner. Eventueel met een ander e-mailadres, mocht je toch al eens eerder geregistreerd hebben. Er zijn naast Flying Blue en Avios.com nog diverse andere partners. Hier een overzicht van partners met de bijbehorende sign-up bonus.

 • Air France-KLM Flying Blue: 500 Flying Blue miles nadat je je eerste enquête binnen twee maanden hebt ingevuld
 • Avios.com: 800 Avios nadat je je eerste enquête binnen 60 dagen hebt ingevuld. NB: Dit is een promo t/m 31 maart. Daarna is de sign-up bonus 750 Avios.
  Let op: deze aanbieding is eigenlijk voor bewoners van het Verenigd Koninkrijk bedoeld.

Extra miles verdienen

Wil je na de eerste enquête doorgaan met het invullen van vragenlijsten, kun je extra miles, Avios of hotelpunten verdienen. Zoals al eerder gezegd verdien je voor iedere enquête Opinion Points. Voor een enquête ontvang je tussen de 25 en 500 Opinion Points.
Heb je op een gegeven moment voldoende Opinion Points gespaard, dan kun je deze omwisselen voor miles of punten bij één van de partners. Hierbij de belangrijkste partners:

e-Rewards rewards centrum

Inwisselen voor Flying Blue miles

Als je je Opinion Points wil inwisselen voor Flying Blue miles, dan is er de volgende wisselkoers voor: voor iedere 2000 punten krijg je 500 Flying Blue miles.

e-Rewards Flying Blue

Inwisselen voor Avios

Als je liever Avios spaart bij bijvoorbeeld British Airways, dan kan dat ook. Maar let op: Het is veel beter om je Opinion Points om te wisselen voor Avios bij Iberia dan voor Avios bij BA! Zie hieronder de verschillen:

e-Rewards BA e-Rewards Iberia

Voor 2000 Opinion Points krijg je 500 Avios bij BA, terwijl je bij Iberia netjes 750 Avios krijgt bijgeboekt!

Avios kun je tussen Iberia, British Airways en Avios.com online overboeken tussen je accounts door middel van ‘Combine my Avios’. Hoe werkt dit precies? Lees dan dit artikel waar we dit helemaal precies uitleggen!

Inwisselen voor Accorhotels punten

Ook Accor Hotels doet mee als partner en op deze manier kun je wat extra Le Club punten verdienen.

e-Rewards Le Club Accor

Conclusie

De sign-up bonus is leuk meegenomen en is snel verdiend! Als je daarna doorgaat met het invullen van vragenlijsten kun je op deze manier wat extra Avios, miles of hotelpunten verdienen. Met name leuk als je deze hoeveelheid je saldo nét een beetje wilt opkrikken.
Maar het moet ook gezegd worden dat het relatief veel tijd kost, gezien wat je er uiteindelijk mee verdient.

Reacties

 1. searcher zegt

  Bedankt voor de tip.
  Momenteel krijg je als je de link via flying blue gebruikt de volgende melding ?

  Please pardon the inconvenience. Either this session has timed out, or this process is currently unavailable. Please return to the home page and try again.

  Kun je je nog op een andere manier aanmelden?

  • Theo Theo Sikking zegt

   Ik heb even gekeken, maar als je op de Flying Blue pagina op het e-Rewards plaatje klikt, of de link daaronder, gaat het goed.
   In de tekst net boven afbeelding krijg je inderdaad de foutmelding zoals je aangaf..

   • Martijn Blokhuis zegt

    Als ik op de Flying Blue pagina op het e-Rewards plaatje klik, of de link daaronder. Krijg ik een inlogscherm, maar zie geen mogelijkheid om me als nieuw lid aan te melden.

    Weet u hoe ik mij kan aanmelden voor het e-Rewards programma?

 2. Martijn Blokhuis zegt

  Goedemiddag,

  Als ik op de Flying Blue pagina op het e-Rewards plaatje klik, op de link daaronder, wordt ik doorgelinked naar een pagina waar ik als bestaand lid kan inloggen. Maar waar kan ik een nieuwe account aanmaken?

  Alvast bedankt.

  • Theo Theo Sikking zegt

   Inderdaad! De pagina op de FB site is veranderd t.o.v. gisteren. Het lukt mij nu ook niet om te registeren!
   Het beste is om even contact op te nemen met Flying Blue. Onderaan de pagina staan contactgegevens…

  • PJOTR zegt

   inmiddels gelukt om bij e-rewards terecht te komen, maar inderdaad geen mogelijkheid om je nieuw aan te melden.

   bij faq gevonden: Lid worden van e-Rewards is GRATIS en kan alleen op uitnodiging. Onze partners sturen hun klanten een uitnodiging om deel te nemen aan het programma. Indien u uw e-mailadres aan een van onze partnerbedrijven heeft gegeven, kunt u dus eventueel een uitnodiging ontvangen om Lid te worden van e-Rewards.

   • PJOTR zegt

    inmiddels tercht gekomen bij opinionrewardsclub.nl, maar ook daar lukt aanmelden niet (ze vragen aantal kinderen, maar wat je ook invult, niks wordt geaccepteert…)

 3. Marc Dudink zegt

  Weet iemand of Flyingblue/KLM-Air France samenwerking met E-Rewards heeft beëindigd? Inwisselen in Flying Blue miles lijkt niet meer mogelijk. E-Rewards geeft bij navraag een ontwijkend antwoord i.v.m. nieuwe website.

   • Theo Theo Sikking zegt

    Helaas werken de links niet meer inderdaad. Ik weet ook niet op welke manier het nu wel lukt, maar zodra dat bekend is, zullen we een update artikel maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *