Gratis nacht bij Wyndham hotels na twee verblijven

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wyndham Hotel Group is een wat minder bekende hotelketen. Maar daarom niet minder interessant als er een leuke aanbieding is. En die is er: na twee verblijven bij een Wyndham hotel ontvang je een gratis nacht!

Wyndham Rewards

De Wyndham hotelketen omvat verschillende hotels. Zo zijn er hotels die Wyndham Garden of -Grand heten. Maar ook merken zoals Dolce, TRYP, Ramada en Days Inn behoren tot de keten. In het algemeen zijn het hotels uit het goedkopere segment.

Het loyaliteitsprogramma heet Wyndham Rewards en dat is zeker geen onaantrekkelijk programma. Je verdient namelijk 10 punten per US$ die je uitgeeft. Maar minimaal ontvang je 1000 punten! Dat betekent dat als je een nacht verblijft die omgerekend 75$ kost, toch 1000 punten ontvangt in plaats van 750.

Het andere voordeel van dit programma is dat alle rewards 15.000 punten kosten, ongeacht het type hotel!

Waar zitten Wyndham hotels? Een handige tool om dat te bekijken is Awardmapper. Je selecteert alleen de hotelketen(s) die je wilt zien en de kaart laat de hotels zien! We hebben hier eerder een artikel over geschreven.

Awardmapper

“Our biggest offer ever”

Dit is zoals Wynham Rewards hun promo aanprijzen. Wat is de deal en hoe werkt het?
Als je tussen nu en 1 juli 2018 twee verblijven hebt gehad in één van de Wyndham hotels ontvang je een bonus van 15.000 punten! En zoals we hierboven al meldden: 15.000 punten is genoeg voor een gratis nacht in vrijwel alle hotels van de keten.

Om in aanmerking te komen voor de punten, dien je je te registreren. Dat kan via deze link.

Aangezien er veel hotels in het goedkopere segment bij zitten, kun je heel goedkoop een overnachting boeken. Met de 15.000 punten kun je daarna je gratis hotel boeken bij een duurder hotel.

Naast deze promo lopen er nog andere aanbiedingen die je tegelijkertijd kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld:

Wynham promo

Wynham promo

Hotels zoeken

In Nederland zijn er vier hotels van de Wyndham keten. In Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. Als ik zoek op een willekeurige datum, komen de hotels in beeld:

Wyndham Hotels Nederland

Wyndham Hotels Nederland

Super goedkoop? Nee dat niet. Daarbij is Amsterdam vaak sowieso prijzig.
Maar als je op zoek bent naar een koopje, kijk dan bijvoorbeeld in Duitsland. Zo zag ik in Dortmund al een hotel op een willekeurig gekozen datum voor maar €33.

Wyndham hotels Dortmund

Ga jij gebruik maken van deze actie? Laat het ons weten hieronder of in het forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *