Krijg tijdelijk 20% korting bij Wyndham op verblijven in de VS en Canada2 min leestijd

Wyndham Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wyndham Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk 20% korting kunt krijgen op verblijven in de VS en Canada. Twee jaar geleden had het Amerikaanse hotelprogramma ook al een promotie lopen waarbij je een flinke korting kon krijgen.

20% korting bij Wyndham

Tijdens deze Summer Sale kun je tot wel 20% korting krijgen bij Wyndham op verblijven tot 30 september 2024 in de VS en Canada. Hoeveel korting je precies krijgt hangt af van de lengte van je verblijf. Je kunt namelijk 10%, 15% en 20% korting krijgen. Bij een verblijf van een nacht is de korting bijvoorbeeld 10%. Bij twee nachten is dit al 15% en bij drie nachten of meer is dit zelfs 20% korting. Om van de korting te kunnen profiteren dien je wel voor 15 juli a.s. te boeken. Het is belangrijk om te weten dat niet alle hotels van Wyndham deelnemen aan de promotie. Om van de korting te kunnen profiteren dien je in ieder geval wel via de Wyndham boekingskanalen te boeken zoals de website of app.

Wyndham
Krijg tijdelijk tot wel 20% korting op Wyndham verblijven in de VS en Canada. (bron: Wyndham)

Gratis annuleren is in principe toegestaan mits je dit doet voor 16:00 op de dag van aankomst. Bij het maken van de reservering dien je wel een geldige creditcard op te geven. De promotie geldt alleen op nieuwe boekingen en geldt trouwens niet voor groepsboekingen.

Overige voorwaarden

Bij het maken van de reservering is het wel belangrijk dat je kiest voor een bepaald tarief. Dit tarief heeft de naam ‘Save up to 20%’. Het kan zijn dat je dit tarief niet ziet bij je gewenste hotel of gewenste datum. Sommige hotels, maar bijna wel allemaal, nemen namelijk niet deel aan de promotie. Daarnaast zijn er ook zogeheten ‘black out dates’.

Uitgelichte afbeelding: Wyndham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *