Gratis inflight internet bij Qatar Airways1 min leestijd

qatar airways vueling codeshare

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways biedt gratis onbeperkt internet – ‘Super Wi-Fi’ aan passagiers die direct via de Qatar Airways website hun vlucht boeken. Althans op bepaalde vluchten, waaronder Amsterdam. Passagiers kunnen de toegangscode voor het Oryx Comms netwerk vinden op de websitepagina met de boekingsbevestiging, of in de e-mailbevestiging ontvangen na het boeken. Dit is geldig voor reizen geboekt tot 30 augustus en voor outbound vluchten tot 30 november.

Kleine letters

Dit aanbod van Qatar lijkt erg aantrekkelijk, maar er zitten wat haken en ogen aan. Zo is er maar één toegangscode per boeking, ongeacht het aantal passagiers. Elke code kan maar op één apparaat tegelijk gebruikt worden. Reis je met meerdere personen dan kan er dus maar één iemand op een gegeven moment gebruik maken van internet. Daarnaast is de code maar geldig op één van de vluchten van je geboekte reis. Stel dat je van Amsterdam naar Singapore via Doha vliegt en je gaat tijdens de vlucht vanaf Schiphol het internet op, dan vervalt de code voor de transfervlucht naar Singapore. Ook op de terugreis kan je dan geen gebruik meer maken van de kosteloze optie. Alle voorwaarden staan hier vermeld. De FAQ voor inflight internet is hier te vinden.

Reacties

  1. J. De Vries zegt

    Pfff. Wat een feest. Alsof het veel geld kost om een vliegtuig met xhonderd stoelen te voorzien van een wifi verbinding. Maar ook de gulfcarriers maken verlies en proberen elke extra cent uit hun passagiers te persen. Gevolg is dat ze hard dalen op de lijsten van luchtvaartmaatschappijen waar mensen mee willen vliegen. Terwijl de aziatische carriers onverminderd sterk blijven. Na emirates is qatar de tweede gulfcarrier die in neerwaartse spiraal terecht komt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *