GOL start in december met vluchten naar Aruba1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Braziliaanse luchtvaartmaatschappij GOL start eind dit jaar met een nieuwe route naar Aruba. De luchtvaartmaatschappij is ook een Flying Blue partner, maar het is niet meer mogelijk om XP te sparen.

GOL start route naar Aruba

GOL start in de winterdienstregeling met een nieuwe route tussen São Paulo en Aruba. De eerste vlucht vertrekt op 18 december 2024.

De vlucht vertrekt om 15.30 uur lokale tijd uit São Paulo (GRU) en komt om 21.00 uur lokale tijd aan in Aruba (AUA). De terugvlucht vertrekt om 22.30 uur lokale tijd en komt de volgende dag om 05.50 uur lokale tijd aan in São Paulo.

InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië GOL start een nieuwe route naar Aruba
Catedral Metropolitana de São Paulo Foto: InsideFlyer/MdTurck

Elke maandag, woensdag en zaterdag is er een GOL vlucht tussen beide luchthavens. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737 MAX 8. Aan boord van dit toestel staan 186 stoelen. Daarvan zijn er 12 gereserveerd als GOL+ Comfort. Ook zijn er op deze internationale vlucht 20 Premium Economy stoelen beschikbaar.

KLM en Air France werken ook al langer samen met GOL. Zij hebben een codeshare samenwerking met de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij. Het is op dit moment niet duidelijk of de nieuwe route naar Aruba ook beschikbaar komt als KLM of Air France vlucht.

Afbeeldingen ©GOL-Boeing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *