Goedkope China Southern Business Class naar Hong Kong

goedkope china southern business class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Af en toe zijn er van die dagen dat goede deals blijven binnen komen. Dit is vandaag ook weer het geval. Voor degenen die graag met SkyTeam vliegen is hier een interessante mogelijkheid. Je kan momenteel goedkope China Southern business class tickets boeken om naar Hong Kong te vliegen.

Beschikbaarheid

Voor minder dan 1200 euro vlieg je vanaf Amsterdam naar Peking en vervolgens naar Hong Kong. De vluchten zijn gemakkelijk te vinden via Google Flights. Ook via andere OTA (Online Travel Agencies) zijn de vluchten te vinden. Denk hierbij aan sites als Kayak, Momondo, Orbitz, Priceline en Budgetair.

goedkope china southern business class

Tot nu toe heb ik enkel beschikbaarheid kunnen vinden in de maanden mei en juni. Later op het jaar gaan de prijzen van de tickets omhoog. De China Southern business class tickets zakken qua prijs tot maar liefst 1144 euro! Nadien stijgen de prijzen en variëren ze tussen de 1600 en 2300 euro.

goedkope china southern business class
De te vliegen route met alle details
goedkope china southern business class
Details van de prijs van het ticket

Let er op dat er een minimum verblijf geldt voor deze tickets. Je moet minimaal 3 dagen in Hong Kong verblijven voor je weer terug mag vliegen.

Hoe zit het met de miles?

1144 euro is écht een mooie deal voor deze route. Indien je de vluchten crediteert bij Flying Blue, dan is het mooi verdienen, zowel qua segmenten als miles. Je kan voor iets meer geld zelfs nog een extra segment aan de route toevoegen. Het is namelijk mogelijk om vanaf Brussel te vertrekken. Dan vlieg je in totaal 6 vluchten. Dit kan van belang zijn indien je probeert te kwalificeren voor elite status op basis van gevlogen segmenten.

goedkope china southern business class
Goed voor 12.223 miles!

Via de website van Wheretocredit.com (klik) kan je precies achterhalen hoeveel miles je kan verdienen. Zoals je hieronder kan zien varieert het aantal miles bij Flying Blue naargelang de status die je hebt.

goedkope china southern business class

Conclusie

Indien je in mei of juni nog een trip naar Hong Kong wil plannen, niet twijfelen om deze business class tickets te boeken! Misschien heb je al een goedkoop ticket gescoord? Laat ons nadien weten hoe jouw trip was, we zijn benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *