Goede deals met eindejaar sale Norwegian2 min leestijd

Goede deals met eindejaar sale Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wellicht ben je al bezig met het nieuwe reisjaar te plannen. Daarbij zijn goede deals altijd handig. Afgelopen week schreven we al over verschillende goede aanbiedingen. Bijvoorbeeld van British Airways, KLM in World Business Class en andere goede Business Class aanbiedingen van verschillende airlines. Ook Norwegian is gestart met de eindejaar sale. Ze hebben interessante bestemmingen voor een mooi prijsje. In dit artikel zetten we ze even voor je op een rijtje.

Voorwaarden

Aan elke actie zijn uiteraard voorwaarden onderhevig. Zo ook bij deze sale van Norwegian. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze eindejaar sale. Alle belastingen zijn al inbegrepen in de ‘one-way’ prijzen. De actie geld niet voor reizen in weekenden en vakanties. Daarnaast zijn het LowFare tarieven, wat betekend dat tickets niet flexibel zijn en optionele kosten voor bijvoorbeeld bagage nog toegevoegd moeten worden. Reizen doe je in de periode van 7 januari 2020 tot en met 24 oktober 2020. Voor alle bestemmingen zijn afzonderlijke reisperiode. Alle voorwaarden kun je hier nog eens na lezen.

Reizen naar?

Binnen Europa zijn er interessante deals startend vanaf £29,-. Te denken valt aan bestemmingen naar Malaga, Alicantes, Tenerife en Gran Canaria. Alle vluchten vertrekken echter wel vanuit London Gatwick. Dus zit er iets interessants tussen, dan moet je wel rekening houden met een vlucht naar London Gatwick vanuit Nederland. Hierdoor kunnen de Europa bestemmingen wellicht afvallen.
Zeker interessanter zijn de intercontinentale bestemmingen. Wat dacht je van enkele reis naar Chicago voor £145,- of Buenos Aires voor minder dan £200,-. Ook naar de nieuwste bestemming van Norwegian, Rio de Janeiro in Brazilie kun je afreizen voor minder dan £180,- enkele reis. Via deze link kun je de vluchten boeken naar een van de gewenste bestemmingen.

Een voorbeeld van een leuke bestemming is Miami. De terugvlucht is zelfs nog voordeliger dan de heenvlucht. Voor £255,- kun je retour naar Miami in bijvoorbeeld januari.

 Goede deals met eindejaar sale Norwegian
Voordelig naar Miami

Wil je liever naar Latijns Amerika, dan is Rio de Janeiro zeker een aanrader. Echt een bijzonder mooie stad met genoeg te doen. Voor £350,- kun je retour naar deze mooie bestemming.

Goede deals met eindejaar sale Norwegian
Liever naar de Copacabana?

Zit er iets voor je tussen? Alle bestemmingen die meedoen aan de eindejaar sale kun je hier nog eens terug kijken en boeken. Op naar een mooi jaar met reizen.

Bron & Beeldmateriaal: Norwegian

Reacties

  1. Frank zegt

    Jammer dat bij Norwegian de deals altijd mooier lijken dan dat ze zijn….. Retour Miami is in euro’s €299,- met Norwegian op genoemde datum vanaf Gatwick. Vlieg ik op dezelfde datum vanaf Amsterdam ben ik slechts €323,- kwijt met Lufthansa en Swiss. Voor €23,- vlieg ik echt niet vanuit Amsterdam naar Gatwick op en neer…. En bijbetalen voor maaltijden is bij Lufthansa/Swiss ook niet nodig.
    Kortom; check goed voordat je boekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *