Geen Nordica vlucht tussen Groningen en Brussel

Flynordica

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er komt geen directe vlucht tussen Groningen Airport Eelde en Brussel. Dat laat luchtvaartmaatschappij Nordica weten die de vluchten zou uitvoeren. In december vorig jaar werd bekend dat Nordica twee bestemmingen zou aanvliegen vanaf Eelde: namelijk München en Brussel. Vanaf 25 maart zou Nordica 6 keer per week naar Brussel vliegen vanaf Groningen Airport Eelde, maar dat gaat dus nu niet meer door. De reden hiervoor is dat er niet genoeg boekingen zijn gemaakt. Voor München is er wel genoeg belangstelling waardoor deze bestemming gewoon zal worden aangevlogen vanaf Eelde.

Groningen Airport Eelde
Voor een vlucht naar Brussel was er te weinig belangstelling vanaf Groningen Airport Eelde.

Alternatief

Er mag dan wel niet genoeg belangstelling zijn voor vluchten naar Brussel, andere bestemmingen zijn misschien wel interessant voor voldoende boekingen. Bovendien blijft het toestel dat naar Brussel zou vliegen gestationeerd op Eelde. Op Groningen Airport Eelde hopen ze dat Nordica met een alternatief komt, zoals Parijs, Berlijn, Wenen of Milaan. Daar zou bij de passagiers veel belangstelling voor zijn.

Naast München vliegt Nordica vanaf 16 juni tot 6 oktober 2018 elke zaterdag in samenwerking met LOT Polish Airlines ook naar Nice. Het toestel, dat gestationeerd zal zijn op Eelde, vertrekt vanaf Groningen om 17:10 om later om 19:10 aan te komen in Nice. Om 20:00 vertrekt de terugvlucht die om 22:00 weer aankomt in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *