Delta Air Lines nieuw uniform door Zac Posen2 min leestijd

Delta Air Lines nieuw uniform door Zac Posen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wie wel eens met Delta Air Lines heeft gevlogen zal het bestaande uniform van het personeel van de maatschappij al wel kennen. Zac Posen zorgt dat daar binnenkort verandering in komen.

Vernieuwing

Delta Air Lines is al jaren bezig met vernieuwingen door te voeren. Nu zal de maatschappij het uniform van al het personeel aanpakken, zowel op de grond als in de lucht. Het is namelijk al meer dan 10 jaar geleden dat dit vernieuwd is.

Het heeft ruim drie jaar geduurd voordat het nieuwe uniform klaar is. Er is veel aangepast in deze jaren. Samen met ontwerper Zac Posen en het personeel van Delta Airlines is gekeken naar het beste van het beste. Op elk detail is gelet. Het uniform moet goed zijn in elk gebied waar Delta Air Lines aanwezig is, denk hierbij aan bijvoorbeeld hele warme gebieden, maar ook in koude gebieden moet het uniform goed zijn.

Zac Posen
©Chasi Annexy Photography

Onlangs werd het Delta Air Lines personeel op Schiphol Amsterdam Airport het nieuwe uniform al aangemeten.

Hoe ziet het er nou eigenlijk uit?

Zac Posen is een bekend ontwerper uit de Verenigde Staten. Hij heeft onder andere Naomi Campbell gekleed, maar ook Michelle Obama is heeft het een en ander in de kledingkast hangen van Posen.

Het nieuwe uniform ziet er fris en straks uit. Kleuren als ‘Passport Plum’ (paars), ‘Groundspeed Graphite’ (grijs) en ‘Cruising Cardina’ (rood) komen in het nieuwe uniform naar voren. Hieronder zie je hoe het er binnenkort uit zal gaan zien.

Flight Attendants
Ticketing en Gate Agents
TechOps
Ramp en Cargo
Ramp en Cargo

Vanaf wanneer?

Al over ongeveer twee maanden moet het oude uniform verleden tijd zijn. Op dinsdag 29 mei 2018 zou al het personeel in het nieuwe uniform gekleed moeten zijn, zowel op de grond als in de lucht. Onder andere het oude blauwe maakt plaats voor het nieuwe paars en rood bij Delta Air Lines.

Het werd dus wel tijd dat er iets nieuws zou komen om weer met de tijd mee te kunnen gaan. Welke maatschappij zal volgen na de vernieuwing bij Delta Air Lines en concurrent Lufthansa?

Beeldmateriaal door: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *