Nordica verbindt Groningen Eelde met Brussel en München

Groningen Airport Eelde

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Groot nieuws vanuit Groningen. Nadat luchthaven Eelde een paar weken geleden nog moest kampen met een tegenvaller toen Wizzair aangaf de route naar Gdansk te staken, komt Nordica nu met een flinke uitbreiding. Het bestaande netwerk vanuit Groningen naar Kopenhagen wordt vanaf 26 maart uitgebreid met Brussel Zaventem en München. Hiermee krijgen passagiers toegang tot twee Star Alliance hubs, respectievelijk van Brussels Airlines en Lufthansa. Zo kunnen reizigers met een overstap makkelijk intercontinentaal vliegen. De nieuwe vluchten worden mogelijk doordat Nordica een Bombardier CRJ700 stationeert op Eelde. Op doordeweekse dagen is de vlucht naar Kopenhagen bovendien double-daily, met een ochtend- en avondvlucht.

In een verklaring stelt de luchthaven:

Met deze forse uitbreiding wordt er een flinke stap vooruit gezet om de toekomstambities van de luchthaven te verwezenlijken.

Flynordica

Vluchtschema

De vluchten naar Brussel en München worden uitgevoerd in samenwerking met LOT Polish Airlines. Vanuit Groningen vertrekt de vlucht naar München dagelijks om 10:00u met aankomst om 11:20u. Terug vertrekt de vlucht om 11:55u met aankomst om 13:15u.

Naar Brussel wordt met uitzondering van zaterdag dagelijks gevlogen om 15:30 met aankomst om 16:15. De terugvlucht vertrekt om 17:00 om 50 minuten later te landen op Eelde.

Retourtickets beginnen bij €99 via flynordica.nl . Als verdere bestemmingen noemt Groningen Airport Eelde onder andere Rome, New York, Lissabon, Doha en Miami. Reizigers kunnen via Kopenhagen ook met Singapore Airlines naar Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *