Garuda lanceert Wonderful Indonesia Weeks

Wonderful Indonesia Weeks

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

17 augustus viert Indonesië haar 71e onafhankelijksdag. Ter ere hiervan lanceert 5-sterren maatschappij Garuda Indonesia de Wonderful Indonesia Weeks die de bestemmingen Jakarta en Bali in de spotlight zet. Tot en met 31 augustus zijn er promotietarieven te boeken. De tarieven zijn geldig voor reizen tot en met 29 juni 2017, met uitzondering van de periode tussen 16 en 27 december. Vanaf-tarieven van Amsterdam naar Jakarta zijn er van €549. Voor Bali beginnen de tarieven bij €629.

Travel Pass

Nieuw bij de Indonesische Skyteam maatschappij zijn de verschillende Travel Passes. Hiermee is het mogelijk om in combinatie met een intercontinentale vlucht goedkoper, tot 30%, meerdere binnenlandse vluchten te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een rondreis samenstellen. Er zijn verschillende categorieën Wonderful Indonesia Travel Passes (WITP) beschikbaar, afhankelijk van je interesse. Bijvoorbeeld de Underwater Pass voor duikbestemmingen, Heritage Pass voor cultuurrijke bestemmingen en Adventure Pass voor de actieve bestemmingen. Met de Explore Pass is het verder ook nog mogelijk je eigen lijstje bestemmingen samen te stellen.

De tarieven zijn afhankelijk van de vluchtafstand en zijn hier (klik) te vinden. Het is mogelijk Economy of Business class te kiezen.

Garuda Indonesia Wonderful Indonesia Weeks Travel Pass

De WITP heeft een minimum van 3 en een maximum van 8 vluchten. Deze zijn te boeken bij het reserveringskantoor van Garuda Indonesia of je reisagent als je een internationaal retourticket hebt. De Pass moet geboekt worden vóór je vlucht naar Indonesië. De bagagelimiet voor de internationale vluchten geldt tevens voor de binnenlandse vluchten.

Garuda Indonesia vanaf Amsterdam

Garuda vliegt 6x per week van Amsterdam rechtstreeks naar Jakarta. Op de terugvlucht is er op sommige dagen een stop in Singapore. De Boeing 777-300ER biedt een First Class met suites, Business Class met lie-flat stoelen en directe toegang tot het gangpad en een comfortabele Economy Class in 3-3-3 opstelling met genereuze beenruimte. Alle passagiers hebben een persoonlijk entertainment systeem en kunnen gebruik maken van wifi aan boord. Garuda is meermaals onderscheiden voor haar service en cabin crew. Recentelijk werd de maatschappij uitgeroepen tot ‘Most Loved Airline’ door Skytrax.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *