Flying Blue Promo Rewards Maart 20192 min leestijd

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 mei en 30 juni 2019. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 maart 2019.

Goede deals

Deze maand zijn er weer een flink aantal bestemmingen beschikbaar om met een flinke korting te boeken. Zo kun je goedkoop in zowel economy als business class richting Curaçao vliegen. Het verschil is minimaal, dus mocht je de miles hebben dan kan het zeker de moeite waard zijn om luxer te reizen in de business class van KLM.

In Noord Amerika zijn er ook weer vele bestemmingen in de aanbieding. Dit maal zijn alle aanbiedingen in business class, waarbij je kunt reizen met KLM of Air France.

Voor het Midden Oosten kun je goedkoop reizen naar Abu Dhabi in economy class (16.500 miles enkele reis). Ook Hangzhou kan een mooie bestemming zijn in economy class voor 27.000 miles per enkele reis.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijdje geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Dusseldorf, Brussel etc).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Flying Blue Promo Awards Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards Amerika

Zuid-Amerika

Flying Blue Promo Awards Zuid Amerika

Caribisch Gebied

Flying Blue Promo Awards Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Awards Afrika

Azië en Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Azie - Midden Oosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *