Flying Blue Promo Rewards augustus 2019

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Rewards. Deze rewards zijn exclusief online te boeken voor vluchten met Air France, KLM of Flying Blue partners en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen van 1 oktober t/m 30 november 2019. Boeken kan tot en met 31 augustus 2019.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijd geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Er kan dus een afwijking in zitten bij vertrek uit Amsterdam. Mijn ervaring is dat het gek genoeg goedkoper om Düsseldorf in te vullen als startpunt in plaats van Amsterdam. Ook kan het goed zijn om te checken wat Brussel doet bij een bepaalde route.

Let op dat als je bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf of Brussel boekt, dat je daar ook je reis start, anders wordt je gehele ticket geannuleerd!

Interessante deals?

Deze maand bevat de lijst een paar interessante bestemmingen. Zouden we in het najaar nog leuke verrassingen kunnen verwachten als KLM haar 100-jarig jubileum viert?

Uiteraard heb je het meeste “waar voor je geld” bij de 50% business class promo’s op lange-afstandsvluchten. Maar ook kortingen van 20-50% voor vluchten in economy en premium economy kunnen natuurlijk erg interessant zijn.

Deze keer springen er wat mij betreft de volgende bestemmingen in het oog:

 • Quito (Equador) – 50% korting – Economy, Premium Economy en Business class
  met Air France of KLM voor maar 19.250 miles enkele reis Economy tot 39.500 miles in Business class.
  Flying Blue Promo rewards

  Flying Blue Promo rewards

 • Amman (Jordanië) – 50% korting – Business Class met Air France
 • Beiroet (Libanon), Cairo (Egypte) of Dubai (VAE) – 50% korting – Premium Economy met Air France
 • Boston en Houston (USA) – 25% korting – Economy
 • Vancouver, Edmunton en Calgary (Canada) en Chicago – 25% korting – Business Class.

De volledige lijst Promo Rewards

De volledige lijst is te vinden op de Flying Blue site en op de site van Air France. Hieronder een overzicht van de Air France website die het meest overzichtelijk is. De voorwaarden voor een Reward Ticket worden helaas wat versoberd. In dit artikel lees je hier meer over.

Flying Blue Promo Rewards - aug 2019 Flying Blue Promo Rewards - aug 2019 Flying Blue Promo Rewards - aug 2019 Flying Blue Promo Rewards - aug 2019 Flying Blue Promo Rewards - aug 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *