Flying Blue Promo Rewards April 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 juni en 31 juli 2019. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 30 april 2019.

Goede deals

Deze maand zijn er een stuk minder Promo Rewards dan gebruikelijk, maar kan te maken hebben met de zomerperiode. Wel kun je voor 50% korting richting Lome vliegen in business class met Air France. Met KLM kun je voor 50% korting richting Xiamen vliegen in de World Business Class. Op deze route wordt ook de B787-9 dreamliner ingezet met een 1-2-1 opstelling.

Richting Dubai kun je met de nieuwste B787-10 vliegen in economy met KLM en bij Air France in economy en premium economy. Deze route zal vanaf 3 juli drie keer per week uitgevoerd worden door deze nieuwste Dreamliner. Uiteraard is dit onder voorbehoud van een tijdige aflevering van dit toestel.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijdje geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Düsseldorf, Brussel etc).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Flying Blue Promo Rewards April Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Rewards April Noord Amerika

Zuid-Amerika

Flying Blue Promo Rewards April Zuid Amerika

Caribisch Gebied

Flying Blue Promo Rewards April Carabisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Rewards April Afrika

Azië en Midden-Oosten

Flying Blue Promo Rewards April Midden-Oosten

Reacties

  1. Robby43 zegt

    Voor zover ik weet is Antananarivo de hoofdstad van Madagascar en ligt dat dus niet in het Caribisch gebied

  2. K Gajadhar zegt

    Wat ik niet begrijp van klm is economy class 300,- en businessclass 3200,- er is bijna geen verschil in eten, drinken, enigste verschil is dat je kan liggen. ik vind het niet Waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *