Dit zijn de eerste B787-10 bestemmingen van KLM1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De eerste B787-10 bestemmingen die KLM met dit toestel aan gaat doen zijn Dar es Salaam en Kilimanjaro. Dat meldt Routesonline. Vanaf 1 juli 2019 zullen de eerste vluchten uitgevoerd worden met deze nieuwste Dreamliner. Deze bestemmingen zullen 4x per week aangevlogen worden met deze Dreamliner. Voor de overige vluchten zal de B777 ingezet worden.

Andere bestemmingen B787-10 KLM

Vanaf 3 juli zal dit toestel ook drie keer per week ingezet worden naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Vanaf 29 september zal het toestel vijf keer per week ook naar Toronto in Canada vliegen.

In totaal heeft KLM acht B787-10 toestellen in bestelling staan. Deze toestellen kunnen 344 passagiers vervoeren ten opzichten van 294 in de B787-9. Met dit laatste toestel vliegt KLM al een aantal jaar.

Bestemmingen B787-10 KLM

Nieuwe World Business Class

Dit nieuwe toestel zal ook een nieuwe World Business Class stoel aan boord hebben. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling, waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. Deze indeling kun je ook vinden in de B787-9, maar dat is een andere soort stoel. De stoelen komen van de fabrikant Jamco en zijn ontworpen door Hella Jongerius.

Deze stoelen hebben een 18.5 inch entertainmentscherm en de middelste stoelen hebben ook een verstelbaar privacyscherm. Aan boord van het toestel zijn 38 van deze stoelen te vinden.

Boet Kreiken, EVP Customer Experience, zegt het volgende over deze nieuwe stoelen:

KLM is verheugd om met Jamco aan het gloednieuwe programma voor onze 787-10 World Business Class-stoelen te mogen werken. Samen streven we ernaar de beste zitplaatsen, slaapcomfort en reisomgeving voor onze Business Class-reizigers te creëren.

B787-10 stoel KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *