Flying Blue Promo Awards Oktober

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue¬†Promo Awards (klik). Deze maand zijn we een beetje laat met dit artikel, vanwege onze transitie van Ikvliegveel.com naar InsideFlyer.NL ūüôā

De Flying Blue Promo Awards zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf december tot en met januari 2016 en boeken kan tussen 1 oktober t/m 31 oktober 2015.

Goede deals

Deze maand zitten er weinig bestemmingen bij Flying Blue Promo Awards waar je 50% korting op krijgt. Dit krijg je alleen naar Cotonou, Chengdu, Osaka (in Economy) en Seoul (in Air France Business Class). Dit komt door het feit dat de maand december en een deel van januari hoogseizoen is voor alle luchtvaartmaatschappijen door de feestdagen. De beschikbaarheid van de verschillende Promo Awards zijn door de feestdagen ook zeer beperkt. Let er op dat de Promo Awards niet wijzigbaar zijn mocht je deze willen boeken.  

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik)¬†en¬†American Express (klik)¬†creditcards.¬†Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Europa

Promo Awards Oktober Europa

Noord-Amerika

Promo Awards Oktober Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards Oktober Midden-Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards Oktober Caribisch Gebied

Afrika

Promo Awards Oktober Afrika

Azi√ę

Promo Awards Oktober Azie

Midden-Oosten

Promo Awards Oktober Midden Oosten

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‚ÄėFlex Award‚Äô is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *