Flying Blue Promo Awards Mei

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik). Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf juli tot en met augustus 2015, en boeken kan tussen 1 mei t/m 31  mei 2015 

Goede deals

Deze maand zijn er weer speciale Europa Summer Specials en nieuwe zijn de Europa Business Class Specials. Als je op zoek bent naar een goede business class promo dan kun je terecht op de vlucht naar Amman. Alleen op deze vlucht krijg je deze maand 50% korting, op alle andere vluchten krijg je maar 25% korting. Het is duidelijk: het is hoogseizoen, waarin KLM/Air France het liefst geen awards tickets heeft, maar betaalde tickets.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards, en de vergelijking van beide (klik). Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Flying Blue Europa Summer Specials & Europe Business Class Specials

Deze maand heeft Flying Blue speciale Europa aanbiedingen in zowel Economy als Business class. Alle bestemmingen kun je hier (klik) vinden, maar de meeste bestemmingen binnen Europa kun je boeken met KLM of Air France. Voor de vluchten in Economy krijg je 25% korting, maar bij de Business Class specials zitten ook een aantal Promo Awards waarbij je 50% korting krijgt.

Bij deze promotie zitten wel een aantal extra voorwaarden. De KLM voorwaarden zijn: Europe Summer Specials kunnen niet worden geboekt voor onderstaande bestemmingen: Athene, Barcelona, Bilbao, Boedapest, Edinburgh, Genève, Glasgow, Kopenhagen, Lissabon, Madrid, Manchester, Newcastle, Oslo, Rome en Tel Aviv. Europe Summer Specials kunnen niet worden geboekt voor vluchten tussen onderstaande landen: Denemarken, Finland, Italië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden. De Air France voorwaarden zijn: de AIR FRANCE Europe Summer Specials kunnen alleen geboekt worden voor de aangegeven routes.

Noord-Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards FlyingBlue.com Caribisch Gebied

Afrika

Afrika

Azië

Promo Awards FlyingBlue.com Azie

Midden-Oosten

Midden Oosten

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

Ikvliegveel.com is niet verbonden aan KLM-Air France of Flying Blue en is geen reisbureau.
Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. Ikvliegveel is niet verbonden aan American Express. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *