Miles & More Mileage Bargains Mei

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe maand betekent, naast nieuwe Flying Blue Promo Awards (klik), dat er weer nieuwe “Mileage Bargains” van Miles & More worden aangekondigd. Dit zijn de Mileage Bargains die boekbaar zijn vanaf 1 Mei t/m 31 Mei. De reis-periode is tussen 1 en 31 September.

Een aantal voorbeelden:
– Brussel – New York in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Atlanta in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Boston in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Charlotte in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Miami in Business voor 55.000 mijlen

De mijlen promoties van Mei zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

M&M Huidige Aanbiedingen

Er staan deze keer nog geen bestemmingen op in Azië, maar die zullen waarschijnlijk de komende dagen verschijnen. Het gebeurt wel meer dat de site van de Mileage Bargains verandert zonder een mededeling aan de leden.

Het is en blijft jammer dat Miles & More de enorme kost voor de brandstoftoeslag blijft doorrekenen aan hun klanten. Je kan je miles beter besteden op routes die minder frequent of bijna niet voorkomen in de Mileage Bargains. Wat dacht je van een enkele reis in business class van Sao Paolo naar Frankfurt met Lufthansa?

Het kost je iets meer miles en het is maar een enkele reis, maar zoals je ziet bedragen de belastingen en toeslagen voor dit award ticket maar 56 euro! Het is namelijk bij wet verboden om brandstoftoeslag aan te rekenen op vluchten die vanuit Brazilië vertrekken.

Aanzienlijk minder kosten!
Aanzienlijk minder kosten!

Dus als je veel Miles & More mijlen hebt, kijk dan niet enkel naar de Mileage Bargains, maar kijk ook eens naar alternatieve routes, misschien kom je wel leuke bestemmingen tegen of kan je creatief zijn door zelf een route in elkaar te zetten en zo op kosten besparen.

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *