Flying Blue Promo Awards Januari

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards. Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe Promo Awards (klik) aangeboden met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden, je kunt dus reizen van begin maart tot en met april 2015. Deze ronde Promo Awards kun je boeken vanaf 1 januari tot en met 31 januari 2015.

Goede deals

Bij de Promo Awards voor januari zitten een aantal goede deals, waarbij de korting oploopt tot 50% – het is ook wel eens zo geweest dat er alleen maar 25% korting was.

Opvallend is dat je op alle Premium Economy en Business class Promo Awards naar Noord-Amerika 50% korting krijgt. Ook op alle Promo Awards naar het Midden-Oosten krijg je 50% korting. Nog meer 50% korting op Business vind je op vluchten naar  Panama City, Toronto en Ho Chi Minh.

Kijk ook even naar de optie Premium Economy als je vliegt met Air France. Dit scheel op een aantal bestemmingen maar weinig (soms maar 10.000 per enkele reis) maar zit je wel een stuk comfortabeler dan Economy.

Deze maand zit er geen enkele Promo Award met Kenya Airways in, wat de afgelopen twee maanden wel het geval was.

Flying Blue Promo Awards Januari Europa

Promo Awards Januari Europa

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards Januari Midden & Zuid-Amerika

Noord-Amerika

Promo Awards Januari Noord Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards Januari Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Afrika

Promo Awards Januari Afrika

Azië

Promo Awards Januari Azie

Midden-Oosten

Promo Awards Januari Midden Oosten

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *