Flying Blue Promo Rewards Augustus 2018

Flying Blue Promo Rewards Mei 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben. Hoewel het Flying Blue programma recentelijk veel veranderingen onderging, zijn er ook deze maand weer enkele interessante aanbiedingen.

Deze rewards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 oktober en 30 november 2018. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden. De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 30 augustus 2018.

Goede deals Promo Rewards

Deze maand zijn er twee bestemmingen in business class met 50% korting, namelijk Djibouti en Edmonton. Je kunt premium economy awards met 50% korting vinden naar Sint Maarten, Sao Paulo, Dubai en Djibouti. En economy awards met 50% korting zijn te boeken naar New York, Bangkok en Djibouti. Voor de rest zijn er nog een aantal bestemmingen te boeken met 25% korting in zowel economy, premium economy als business class. Wil je voor minder miles binnen Europa vliegen? Dit kan al vanaf 3.600 miles per enkele reis in economy.

Je kunt deze Promo Rewards boeken op de website van Flying Blue of via de website van Air France en zijn voor een vertrek vanaf Parijs. Je kunt op de website van Flying Blue controleren of een bepaalde bestemming ook vanaf Amsterdam aangevlogen kan worden (zoals bijvoorbeeld Dublin en Helsinki).

Europa

promo awards, flying blue

Noord-Amerika

promo awards, flying blue

Zuid en Midden Amerika

promo awards, flying blue

Caribisch gebied/Indische Oceaan

promo awards, flying blue

Azië en Midden-Oosten

promo awards, flying blue

Afrika

promo awards, flying blue

Al met al weer interessante aanbiedingen deze maand. Vooral veel bestemmingen met 50% korting. Ga jij gebruik maken van de Promo Rewards van deze maand? Alle aanbiedingen zijn te vinden op de speciale website van Flying Blue

Beeldmateriaal: KLM & Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *