Flying Blue Promo Awards april

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards, deze awards zijn exclusief online te boeken voor vluchten met Air France of KLM en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen van 1 juni t/m 31 juli 2016 (sommige awards t/m 30 juni 2016). Boeken kan tussen 1 april t/m 30 april 2016.

Goede deals

Uiteraard heb je het meeste “waar voor je geld” bij de 50% business class promo’s. Deze aanbiedingen zijn schaars, maar er zijn er gelukkig wel een paar in het Midden-Oosten: Dubai, Cairo, Almaty, Amman en Djibouti.

Awards met 25% korting in business class: Montreal, Cayenne, St. Maarten, Paramaribo, Ho Chi Minh City, Guayaquil en Quito.

Alle awards voor de regio Midden-Oosten, dus ook economy staan op 50% korting.

Mis je wat Flying Blue miles voor een promo award? Schaf dan een Flying Blue American Express creditcard met een leuke bonus, zoals de FB Amex Silver Card (4000 FB miles cadeau / eerste jaar gratis), FB Amex Gold Card (10.000 FB miles cadeau / eerste jaar gratis) of FB Amex Platinum Card (25.000 FB miles cadeau).

Europa

eu1eu2

Noord Amerika

n_america

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

carab1 carab2

Afrika

afrika

Azië

azie1

Midden-Oosten

middenoosten1middenoosten2

Midden en Zuid Amerika

midden-zuid-amerika

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op lange-afstandsvluchten.
Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *