Flying Blue Promo Awards – December

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 februari en 31 maart 2017. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 december 2016.

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Deze maand zijn er vrij weinig Promo Awards vergeleken met de vorige maanden. Echter krijg je nog steeds richting het Midden-Oosten 50% korting op je economy class awardtickets. Richting het Caribisch Gebied en Afrika kun je ook een mooie deal scoren met 50% korting!

In deze KLM Best Seat Guide kun je alles vinden over de beste stoelen aan boord van de vliegtuigen van KLM. Kom je deze miles te kort? Kijk dan eens naar de Flying Blue Amex kaarten waarbij je gratis miles krijgt.

Deze maand krijg je 50.000 miles bij aanschaf van een American Express Flying Blue Platinum kaart. Voor de American Express Flying Blue Gold kaart krijg je 15.000 miles en het eerste jaar gratis en voor de American Express Flying Blue Silver 10.000 miles en het eerste jaar gratis. Voor meer informatie over deze promotie kun je in dit artikel terecht.

Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

flying-blue-promo-awards-december-europa

Noord-Amerika

flying-blue-promo-awards-december-noord-amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Deze maand zijn er geen promo awards richting dit continent.

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

flying-blue-promo-awards-december-caribisch-gebied

Afrika

flying-blue-promo-awards-december-afrika

Azië

flying-blue-promo-awards-december-azie

Midden-Oosten

flying-blue-promo-awards-december-midden-oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *